.

.

New
TFIIEXFL Джутовая Памучен Бельо чанта за съхранение, Маса кош за съхранение, Висящ Джоб-Органайзер, кош за Играчки, Кутия за съхранение на козметични дреболии, Декор (Цв

TFIIEXFL Джутовая Памучен Бельо чанта за съхранение, Маса кош за съхранение, Висящ Джоб-Органайзер, кош за Играчки, Кутия за съхранение на козметични дреболии, Декор (Цвят: E, Размер: 13 * 10 cm)

BGN 1.00

Сума
На склад

Това може да направите стаята си по-подреден и да се улесни живота си.Това може да направите стаята си по-подреден и да се облекчи жизню4. Възможно отклонение на 2-3 см от ръчно измерване, моля, уверете се, че нямате нищо против, преди да започне наддаване.Той е сгъваема, така че може да пренасят със себе си навсякъде. Предлага перфектен дизайн, удобен и за деца, което го прави подходящ за собствените си стаи.It идеални както за дома, така и за пътуване. Има перфектен дизайн, удобен и за деца, което го прави подходящ за собствените си стаи. Идеален за съхранение на : дрехи, бельо, играчки, козметика и т.Спецификация : Материал : Тканьфункция : Сгъваема, чорапи Тип плат : бельо Размер : 13 *10 см1 * Кошница за белья1.It се сгъва, така че тя преносими и можете да го носите с вас навсякъде.It идеални както за дома, така и за пътуване. Поради различния осветление на екрана и цвета на продукта може да се различават малко от изображението.Идеален за съхранение на : дрехи, бельо, играчки, козметика и т.

Характеристики

Material:
Fabric
Feature:
Folding,StockedMa
Fabric Type:
Linen
Size:
13*10cm
1*Laundry basket:
1. Due to different lighting and screen , the color of the item may be slightly different from the picture.:
2. There may be a 2-3 cm deviation due to manual measurement, please make sure you don't mind before bidding. :
New

Продукти в категория