.

.

New
Ръчна дюза за душ G-Обещание за Високо налягане с 6 Настройки за пръскане, Свалящ ръчна дюза за душата 4,9 с дълъг Гъвкав маркуч и метален регулируем за монтиране на ст

Ръчна дюза за душ G-Обещание за Високо налягане с 6 Настройки за пръскане, Свалящ ръчна дюза за душата 4,9 с дълъг Гъвкав маркуч и метален регулируем за монтиране на стена (бронз, настъргани с масло)

BGN 1.67

Сума
На склад

Това е нинджа, това е тегло, и години и може да се докаже, колко време ще трае.Без пукнатини; трайни, свободно се регулира ъгъла на наклона. ►МНОГО ЛЕСНА ИНСТАЛАЦИЯ : изработва се за няколко минути; ограничител лесно се; за него трябва да тефлонова лента.За вас е приготвена и една метална кука, която ще позволи лесно да се премахне ограничителя, когато налягането на водата е недостатъчно или предпочитате по-мощен налягане. ►СВЕРХДЛИННЫЙ СВЕРХГИБКИЙ МАРКУЧ : 70 см опъната до 75 сантиметра!Монтиране, без ликвидация; детска кожа душ за бебета - това е лесно!. ►НЕБЬЮЩИЙСЯ държач на накрайник за ДУШ : 100% масивна месинг, уникален дизайн.Уникални настройки за течове дават на потребителите спокойствие и чувство на удовлетворение. ► ЗАКУПУВАНЕ на КОМПЛЕКТ ЗА ДУШ БЕЗ ПРОБЛЕМИ : гаранция 10 ГОДИНИ!По всякакви въпроси, като кликнете върху "Сътрудничество" по-горе, моля, пишете ни по електронната поща.Инсталацията е много проста, без никаква помощ на втори човек.В комплекта са включени всички необходими инструменти и аксесоари.► ОТЛИЧНО НАЛЯГАНЕ работи Перфектно при високо или ниско налягане, 4 и 9 "челюстна панела се затваря по-широк; 6 настройки предлагат повече възможности.

Характеристики

New

Продукти в категория