.

.

New
DragonBtu 3-Нива Поставка за Кексчета със Златен Стълб на Пластмаса на много нива Тава за Десерт Кула Спортен Елемент Дисплей Плодови Бонбони за Сватба, Рожден Ден, Коле?

DragonBtu 3-Нива Поставка за Кексчета със Златен Стълб на Пластмаса на много нива Тава за Десерт Кула Спортен Елемент Дисплей Плодови Бонбони за Сватба, Рожден Ден, Коледа Чай

BGN 1.00

Сума
На склад

❤Красива декорация за вашето парти : трислоен десерт маса със златна дръжка, с дизайн във формата на сърце, благородна и елегантна, подходяща за Коледа, Хелоуин, Деня на благодарността, на партито по повод рожден ден, юбилей, детско душата, фурна, абитуриентски тържества, сватби, годеж, housewarming и други тематични партита 2 : Трислоен табла за хранене е подходящ за коледното парти, следобеден чай, сватба, рожден ден, партита и т.когато те не се използват, те могат лесно да се разглобява, за да спестите място за съхранение. ❤Трехслойная поставка за десерти /бижута❤ 1 : Различни десерти, закуски и плодове може да се побере в трислойна чиния на масата, за да демонстрират продукти. идеален за приготвяне на кексчета, бисквити, бонбони, десерти, закуски, понички, сладкиши, торти могат да се поставят отделно. преди употреба изплакнете обилно с вода и оставете да изсъхне.do не използвайте твърди предмети за царапания повърхността. ❤Безопасен материал : Златна чиния за десерт, произведени от хранително-пластмаса, която е безопасна и неtoxic. преди употреба изплакнете обилно с вода и оставете да изсъхне., както и средства за грижи за кожата.❤Безопасен материал : Златна чиния за десерт, произведени от хранително-пластмаса, която е безопасна и неtoxic. ❤Многофункционален : Трислоен тава за ръце - това не е само десерт маса, но и стелажи за бижута.do не използвайте твърди предмети за царапания повърхността.И го постави на своя тоалетка, тя е много красива украса за дома.И го постави на своя тоалетка, тя е много красива украса за дома.това може да се използва повторно., както и средства за грижи за кожата.когато те не се използват, те могат лесно да се разглобява, за да спестите място за съхранение. ❤Размер на продукта : Височина общо десертно маса е 32 см / 12,5 инча, а чинии - 21 см / 8,3 инча, 24 см / 9,4 инча, 27 см / 10,6 инча. 7 : Не използвайте твърди предмети за царапания повърхността. ❤Красива декорация за вашето парти : трислоен десерт маса със златна дръжка, с дизайн във формата на сърце, благородна и елегантна, подходяща за Коледа, Хелоуин, Деня на благодарността, на партито по повод рожден ден, юбилей, детско душата, фурна, абитуриентски тържества, сватби, годеж, housewarming и други тематични партита. ❤Лесен монтаж и демонтаж на : Подредени форма за торта със златен печат са трайни и устойчиви, благодарение на връзка нива здрава дръжка и винтове.

Характеристики

New

Продукти в категория