.

.

New
Комплект от 2 Панели за пердета в клетка Великденски Бивол, Сини Прозорци Завеси в клетката, Завеси с джобове за Штанге за Детска стая, Спалня, Всекидневна, Кухня, Ма?

Комплект от 2 Панели за пердета в клетка Великденски Бивол, Сини Прозорци Завеси в клетката, Завеси с джобове за Штанге за Детска стая, Спалня, Всекидневна, Кухня, Маза, Миещи алуминиева Дограма, щори с Балдахин, Океанская

BGN 55.50

Сума
На склад

?Мека Обработка матриальных прозорци : Работа с прозорци, изработени от висококачествен полиестер, който е мек и здрав, прозорци, добро качество ? Украса в къщи : Тези щори са идеални за спални, баня, мазе, хол, кухня, трапезария, детска стая за момчета и момичета, и т.Освен това, завеси могат да защити неприкосновеността на личния живот, и в същото време ще можете да се насладите на прекрасна гледка отвън. ?Грижа Инструкции : ✔ Лесно грижа ✔ Машинно пране ✔ Ръчно пране ✔ да Не се избелва.Предлага се в различни цветове и размери. Той може да даде вашия прозорец, класически външен вид, да направи вашите прозорци красиви и пищни.?Готови панелни щори : 2, панел в опаковката.Топъл дом - това е нашата залив и здрава основа.Всяка завеса е с размери 27,5 инча ширина и 24 инча дължина, в горната част с джоб за пръти, подходящи за повечето стандартни пръти.Освен това, завеси могат да защити неприкосновеността на личния живот, и в същото време ще можете да се насладите на прекрасна гледка отвън.Предлага се в различни цветове и размери.Нашите панели за щори не само ще отговарят на нататъшен на приливите и отливите, но също така осигуряват комфорт и дълготрайност. ?Мека Обработка матриальных прозорци : Работа с прозорци, изработени от висококачествен полиестер, който е мек и здрав, прозорци, добро качество. ?Многофункционални балдахинные завеси : Балдахинные щори намаляват нивото на шум и блокира част от слънчевата светлина, позволяват ефективно регулиране на температурата в помещението, спестява разходите за отопление и охлаждане.Въпреки, че съвършенството е трудно да се постигне, ние винаги го приемаме за своя духовна цел, дори вяра. ?Драпировочные завеси, които машинно пране : Машинно или ръчно пране, да не се избелва, да изсъхне в перална машина при ниска температура. ?Готови панелни щори : 2, панел в опаковката. ?Многофункционални балдахинные завеси : Балдахинные щори намаляват нивото на шум и блокира част от слънчевата светлина, позволяват ефективно регулиране на температурата в помещението, спестява разходите за отопление и охлаждане.Ние търсехме нов израз на изкуството и живота, за да ги прехвърлите абстрактни красота в конкретно съществуване.

Характеристики

New

Продукти в категория