.

.

New
Рамка за скално катерене във формата на котка-жираф, Приятна за кожата материя, Тъкане от естествен памук и лен, Безопасно, Екологично Чисто, Устойчиво на надрасква?

Рамка за скално катерене във формата на котка-жираф, Приятна за кожата материя, Тъкане от естествен памук и лен, Безопасно, Екологично Чисто, Устойчиво на надраскване, Антидемпинговая, Не дразни кожата.

BGN 3.00

Сума
На склад

ОПИСАНИЕ : ▶ Подходящ за всички видове котки, може да бъде поставен в хола, трапезарията, спалнята, тераса, кабинет и т ★ ИЗПОЛЗВАНЕ : на Дъното на голям и трайно, устойчиво на надраскване стъкло, защитни мебели, стелажи по-дебела и стабилна. ▶ Рамка за катерене за котки, летен пълнител за котешки тоалетни four seasons, универсална дъска за котешки драскотини, поставка за катерене за котки с жак, играчка за котки с жирафа, стоки за домашни любимци, това е смешно котка на къща. ★ МУЛТИФУНКЦИОНАЛНОСТ : creative формата на жираф, която създава весела кошачью живот, нека котката ви се прииска да играете, един тунел и за създаване на рамка за катерене, спестяване на пространство, много функции, просторни и уединени къщи осигуряват супер меки и топли места за отдих.На върха има кръгла отворения прозорец на покрива, малка перевязь на опашката, котка играе по-енергично.★ Дизайн : Повишено здраво шаси, по-дълъг живот, стабилно и безопасно, не трепери, висока носеща способност, не е токсичен, не дразни, лесен за почистване, лесен за сглобяване. ★ ВИСОКО качество : Приятна за кожата материя, безопасна и екологично чиста, здрава, тъкане от естествен памук и лен, дебели подпори, износостойкая и устойчиви на надраскване защитни мебели, можете да използвате по всяко време на годината. ▶ Котката може свободно тренировка и тренировка и все още може да се почива вътре. * 105 см ▶ Цвят : кафяв ▶ Материал : сезал ▶ Функция : дебел Материал, екологично чист, ръчно изработени и трайни, което позволява на котката да играе.

Характеристики

New

Продукти в категория