.

.

New
Памук Нашийник за кучета HFDGDFK с папийонка, Розов Нашийник за куче на Рожден Ден за Малко куче със Среден размер (Размер: Large)

Памук Нашийник за кучета HFDGDFK с папийонка, Розов Нашийник за куче на Рожден Ден за Малко куче със Среден размер (Размер: Large)

BGN 2.00

Сума
На склад

Характеристики : регулируема почистване : може да се пере в машина Тип яка : основни яки, главоболие, яки Количество : 1 комплект Забележка : поради различни монитори и светлинния ефект на действителния цвят на продукта може да се различават малко от цветове, представени на снимкитеБлагодарим ви!Моля, позволете отклонение в измерването на 1-2 см от ръчно измерване.За разлика от повечето вратовръзки-пеперуди, произведени за кучета, това е традиционна двойна вратовръзки-на пеперуда.Материя : всеки яка е изработен от дизайнерско памучен плат.Всяка пеперуда сшита ръчно и закрепен към яката с помощта на еластична каишка. оборудване : всички профили сверхпрочная.D-образни халки са заварени за здравина и издръжливост.Материя : всеки яка е изработен от дизайнерско памучен плат.Вратовръзки-пеперуди, не се сливат в колата, но може да ги свали с яка и изплакнете с вода и мек сапун. се регулират за носене. се регулират за носене.D-образни халки са заварени за здравина и издръжливост. оборудване : всички профили сверхпрочная.Материя : всеки яка е изработен от дизайнерско памучен плат. оборудване : всички профили сверхпрочная.Всяка пеперуда сшита ръчно и закрепен към яката с помощта на еластична каишка.

Характеристики

New

Продукти в категория