.

.

New
Дървена Ковчег със Съкровища Pwshymi с Кодово Заключване Изискан Ретро Калъф За Съхранение на Бижута Ръчна изработка с Повишен Ъгли, Ретро Сандъка Със Съкровището На ?

Дървена Ковчег със Съкровища Pwshymi с Кодово Заключване Изискан Ретро Калъф За Съхранение на Бижута Ръчна изработка с Повишен Ъгли, Ретро Сандъка Със Съкровището На Паметта

BGN 2.33

Сума
На склад

Ретро : Кутия за съхранение на бижута е много ретро дизайн, което го прави по-декоративен, красиви и практични за поставяне в дома сиМногоцелеви : Ретро кутия за съхранение на бижута има много приложения, не само за съхранение на огърлици, но и като украса на витрина, декоративен елемент, подпори за направата на филми и телевизионни предавания и много други.Здрав материал : Реколта кутия за съхранение на бижута изработени от шперплат за по-голяма трайност, елегантна изработка и красиви детайли.Брава : Дървена кутия за съхранение оборудван с кодово заключване за по-сигурно съхранение и е с перфектен размер, за да се побере на бюрото, без да заема твърде много място.Многоцелеви : Ретро кутия за съхранение на бижута има много приложения, не само за съхранение на огърлици, но и като украса на витрина, декоративен елемент, подпори за направата на филми и телевизионни предавания и много други.Подсилени ъгли : Ъгли дървена кутия за съхранение на огърлици засилени, за да се направи кутия е по-стабилна и ще продължи по-дълго. Брава : Дървена кутия за съхранение оборудван с кодово заключване за по-сигурно съхранение и е с перфектен размер, за да се побере на бюрото, без да заема твърде много място. Реколта : Кутия за съхранение на бижута е много ретро дизайн, което го прави по-цветна, красива и практична за поставяне в дома си. 15x12x7,2 см/5,9x4,7x2,8 инча Цвят : зелен Осъществяване Списък : 1 х Дървена ковчег за съкровища 1 х Брава Забележка : Неравномерно разпределение на цветове на повърхности е неизбежно, тъй като той се произвежда ръчно. Ретро : Кутия за съхранение на бижута е много ретро дизайн, което го прави по-декоративен, красиви и практични за поставяне в дома си. Здрав материал : Реколта кутия за съхранение на бижута изработени от фанерного материал за по-голяма трайност, фина изработка и красиви детайли.

Характеристики

Item Type:
Wood Treasure Box
Material:
Plywood
Product Use:
Suitable for Jewellery Storage, Item Collection, Makeup Storage, Desktop Organization, Gift Giving, Etc.
Size:
Approx. 15 x 12 x 7.2cm / 5.9 x 4.7 x 2.8in
Colour:
Green
Package List:
1 x Wood Treasure Box:
1 x Combination Lock:
Note:
The uneven distribution of colours on the surfaces is unavoidable as it is hand crafted. :
New

Продукти в категория