.

.

New
Cryfokt Дървена Кутия За Съхранение с Капак, Ръчно изработени, Тенис на Ретро Притежателя Бижута, Кутия За Съхранение, Подарък за Рожден Ден, Реквизит, Декорация, Стари?

Cryfokt Дървена Кутия За Съхранение с Капак, Ръчно изработени, Тенис на Ретро Притежателя Бижута, Кутия За Съхранение, Подарък за Рожден Ден, Реквизит, Декорация, Старинен Сандък, Кутия за Жени, Момичета, Пръстен, Колие,

BGN 3.33

Сума
На склад

2 Параметри : Състояние : 100% чисто нов Вид на продукта : Кутия за съхранение Материал : дърво Размер : приблизително 15x10,5x10,5 см/5,9x4,1 x 4.1 инча Тегло : приблизително 234 гр / 8,3 унции Осъществяване Списък : 1 x кутия за съхранение Забележка : Моля, се допуска отклонение 1-3 см от ръчно измерване. ❣ПРИЛОЖИМИ ЕЛЕМЕНТИ❣ - В органайзер за инструменти за грим могат да се съхраняват на колиета, обеци, гривни, пръстени, обеци, игли за коса, копчета за ръкавели, брошки и други украшения.Той привлича вниманието и предава любовта, топлата прегръдка, хармония и смях в къщата, искрени сърца, сладки спомени и предадена любов.Ако ви се наложи, нашият приятелски екип за поддръжка на клиенти е готов да помогне. ❣ТОВА е ХУБАВ ПОДАРЪК❣ - Вие, вашето семейство и дори приятели ще се влюбите в тази кутия за съхранение. ❣За ОБСЛУЖВАНЕ на КЛИЕНТИ и доживотна ГАРАНЦИЯ❣- Вие сте не само клиент.Идеален за ежедневието и бизнеса.Благодарим ви за разбирането. "ХРАНИЛИЩЕ на работния плот" - Той може съхранява любимите си бижута в добър ред и защита на любимите си бижута от драскотини и повреди. Това бижу с уникален модел може да се постави във витрина и на библиотеката в детската стая, кабинет, спалня и т.❣ РЕТРО И деликатен❣ - Кутия за съхранение на бижута изработени от композитен дървен материал, сигурен и стабилен, траен, износостойкого и трайни за използване.Уникален модел на корпуса кутии, ретро стил, като цяло изглежда елегантно и красиво, може да се използва като реквизит за снимки, на подпори и т.

Характеристики

Condition:
100% Brand New
Item Type:
Storage Box
Material:
Wood
Size:
Approx.15 x 10.5 x 10.5cm / 5.9 x 4.1 x 4.1in
Weight:
Approx. 234g / 8.3oz
Package List:
1 x Storage Box:
Note:
Please allow 1-3cm error due to manual measurement. Thanks for your understanding. :
New

Продукти в категория