.

.

New
Транспортна мрежа за мотоциклет Worldmotop 32x32 см с 6 бр. Регулируеми Куки, Бънджи-Въжета, Сверхпрочная Транспортна мрежа за закрепване на багаж (1)

Транспортна мрежа за мотоциклет Worldmotop 32x32 см с 6 бр. Регулируеми Куки, Бънджи-Въжета, Сверхпрочная Транспортна мрежа за закрепване на багаж (1)

BGN 3.06

Сума
На склад

Както виждате, може да се простират до около 45 сантиметраЗабележка : Размери около 32 * 32 см, когато той е поставен по естествен начин (моля, се допуска отклонение от 1-2 см). Размер : Транспортна мрежа е с размери около 32 * 32 см, когато тя расстелена по естествен начин.Моля, свържете се с нас по всяко време, ако имате някакви въпроси, ние ще ви отговорим и ще ви помогнем възможно най-скоро.Метални куки : устойчиви на ръжда, не царапаются, силни, лесно да се прибира Предпоставка включва 1 х багажная мрежа за мотоциклети, подходящ за повечето мотоциклети, скутери, мотопеди и атв (ATV).It ще се простират до 2 0r, че на 3 пъти по-голяма площ в естествено състояние.Характеристики : 1.(моля, се допуска отклонение от 1-2 см, благодаря).Материал : Изработен е от бънджи кабел, може да се разтегне до 2-3 пъти по-голяма площ в естествено състояние. Оборудван с 6 регулируеми с метални куки, трайни и лесни за снимаемыми и отново прикрепляемыми, устойчиви на корозия, не царапающимися. Размер : 32*32 cm Материал : гума с въже-тежкотоварни еластична Помещение включва : 1 х багажная мрежа за мотоциклети с метални куки. Подходящ за повечето мотоциклети, като четириядрен под наем, моторни шейни, мотоциклети и велосипеди вървят страхотно.

Характеристики

New

Продукти в категория