.

.

New
Пътна 4-дължината на Подвижната переноска за домашни любимци /Раница, количка за домашни любимци. Домашни животни с тегло до 16 кг.

Пътна 4-дължината на Подвижната переноска за домашни любимци /Раница, количка за домашни любимци. Домашни животни с тегло до 16 кг.

BGN 24.00

Сума
На склад

Просто натискайте бутони, за да е лесен за инсталиране и разтоварят колелотоЕдна чанта с цип е вътре в раницата.Можете да нахрани го, или да си поиграете с него, без да залага чанта-переноску на пода.Лесна за разглобяване и сглобяване на колела.В долната част разполага с удобна мека възглавница за почивка на своя любимец, която се отстранява и се износва за удобство на почистване.Горната шайба можеше да се търкалят за обзавеждане.Телескопичната дръжка е направена от пръти от алуминиева сплав. 3 джоба предоставят пространство за съхранение.Мека презрамка и подвижна подложка : от двете страни за всички сезони.Гладки и Гъвкави колела : Четири колела са подвижни.Джобове от двете страни, от едната страна има джоб за бутилка и държач за чанта за кучешки какашек, от друга страна джоб с цип, в който може да се сложи всяко куче закуски, играчки и други необходими принадлежности.Четири колелцето отговарят на четири бутони на дъното на торбата.Вентилация и лесно взаимодействие : Отгоре има две кръгли светкавици.По време на пътуването имате домашен любимец, ще бъде добър преглед и свободно дишане, той ще се чувства спокоен.Колела : двойни колела от висококачествен полиуретан осигуряват допълнителна стабилност и трайност.От едната страна - охлаждаща плат за лятото, от другата страна - топло плат за зимата.Телескопичната дръжка се прибира от пътя, като куфар.

Характеристики

New

Продукти в категория