.

.

New
Decora Furnitures Мека и тежка Кадифе тъкани от Шенилна за тапицерия на мека мебел, Възглавници, Обедната на стола, на леглото, Ръчно изработени - Ширина 54 инча - Плат в парце?

Decora Furnitures Мека и тежка Кадифе тъкани от Шенилна за тапицерия на мека мебел, Възглавници, Обедната на стола, на леглото, Ръчно изработени - Ширина 54 инча - Плат в парцела - Тъмно Кестеняв цвят

BGN 2.67

Сума
На склад

? Ако имате въпроси или не знаете, какво количество поръчате, моля, оставете въпроса по-долу, и ние веднага ще отговорим на него в реално времеДЕБЕЛИНА : Тази тъкан представлява сверхтолстую тъкани от шенилна и кадифе. ? Ширина тъкан е 54 инча.Например, ако избраното количество се равнява на 5 лева, а след това цяло парче плат, ще има дължина от 5 метра.Доставка : Този плат ще бъдат доставени в рамките на 7 дни от датата на подаване на поръчката.Много преди предполагаемите дати за доставка.ЗАЯВКИ : Ако не знаете, колко ярда поръчате, моля, не се колебайте да зададете въпрос по-долу, и ние ще отговорим на него веднага, тъй като ние сме на разположение 24 * 7 (не забравяйте редовно да проверяват своята електронна поща за наличието на сигнали, за да разберете, отговаря ли).Това е чудесен избор за мека мебел и кушеток. ?Тази тъкан от синельного кадифе луксозно мека на допир.РАЗНОВИДНОСТИ : Тази материя, определено добър избор, но ако желаете да предложи повече възможности за избор, независимо дали цветови решения, различни дизайни или дори самата тъкан, моля, не се колебайте да се вижда в нашата цифрова витрина на магазин (продавач storefront), за да видите всички наши колекции.Той ще е резбован от свитък така, както го режат на всеки обикновен текстилния магазин.Моля, посетете нашата дигитална витрина, за да видите същото. ? Цената, посочена по-горе, посочена за парцела.Ако се поръчва повече от един ярд, той ще бъде съответно режат като едно парче на парче.Ако е избрано количество, равно на 9 лева, а дължината е само парче плат, ще възлиза на 9 ярда и така нататък. ? Все още имаме много колекции на различни видове тъкани (от шенилна, кадифе, жакард, памук), цветове и рисунки (обикновена, с петна пейсли, дамасские, с цветен модел и т.Тип плат : шенилна-кадифе плат.РАЗМЕР : Дължина откриете в линейни метра.Той е доста тежък и здрав, но в същото време мека и гладка, благодарение на своята кадифена текстура.Например, ако избраното количество се равнява на 5 лева, а дължината е само парче плат, ще възлиза на 5 ярда.Ширината на тази тъкан е 54 инча (137 см).Той ще е резбован от поименно тъкан. ? Тази кърпа без шевове могат да се използват за направата на мека мебел, щори, калъфи за възглавници, покривала за автомобилни седалки от заведения за хранене столове, покривала за изголовий, мека мебел, пуфиков, столове с подлакътници и облегалки за ръцете, пътеки за маси, покривки и занаяти.3) Ще влезе в нашия дигитален магазин, където можете да се запознаете с всички наши колекции.

Характеристики

New

Продукти в категория