.

.

New
Средство за възстановяване на пластмасови детайли YAMIELO Drivecarjoy, Средство за възстановяване на пластмаса Drivecarjoy, Средство за Възстановяване на пластмаса Drivecarjoy, Сред?

Средство за възстановяване на пластмасови детайли YAMIELO Drivecarjoy, Средство за възстановяване на пластмаса Drivecarjoy, Средство за Възстановяване на пластмаса Drivecarjoy, Средство за възстановяване на пластмасови

BGN 46.11

Сума
На склад

[Лекота на употреба] : една салфетка - и всичко е ново!Нанесете няколко капки средство за възстановяване на пластмаса drivecarjoy на приложен апликатор и избършете с тапицерия или пластмаса5 вижте Срок на годност : 3 години Опаковка, включваща 1/3/5 * бр средство за възстановяване на пластмасови детайли Drivecarjoy 1/3/5 * бр гъба. [Комплексно използване] : пластмасов актуализация Drivecarjoy може да се използва на арматурното табло, седалки, волана, подлокотниках, прозорците с мек покрив, вътрешна или външна главината на колелото, броня и т. [Издръжлив] : Средство за възстановяване на пластмасови детайли Drivecarjoy служи дълго!. [Издръжлив] : Средство за възстановяване на пластмасови детайли Drivecarjoy служи дълго!.Спецификация Брой в опаковка : 30 мл/флакон с Размер гъба : 7*3*1. [Лекота на употреба] : една салфетка - и всичко е ново!Нанесете няколко капки средство за възстановяване на пластмаса drivecarjoy на приложен апликатор и избършете с тапицерия или пластмаса. [Безопасно за всички повърхности] : Средство за възстановяване на пластмасови детайли Drivecarjoy на водна основа, не боли и не е суха гума, довършителни работи, пластмаса или боя, до който тя може да се докосне!Може да се прилагат на всички цветни пластмаси и гуми!. [Безопасно за всички повърхности] : Средство за възстановяване на пластмасови детайли Drivecarjoy на водна основа, не боли и не е суха гума, довършителни работи, пластмаса или боя, до който тя може да се докосне!Може да се прилагат на всички цветни пластмаси и гуми!.

Характеристики

New

Продукти в категория