.

.

New
Планински МЪЖКИ Струг, Стругове инструмент с ЦПУ SH1036 Високоскоростен Отточна тръба на шарнирна връзка Кух цилиндър за Токарно-расточного металообработващи машин?

Планински МЪЖКИ Струг, Стругове инструмент с ЦПУ SH1036 Високоскоростен Отточна тръба на шарнирна връзка Кух цилиндър за Токарно-расточного металообработващи машини с ЦПУ Притежателя на Режещ инструмент, Обработващи

BGN 3.33

Сума
На склад

2 Физични свойства Външен вид : Зависи от материалите (например, сиво, черно, златно и тАко имате нужда от допълнителни подходящ нож или комплекти стругове инструменти, можете да ни пишете. Всички продукти трябва да бъдат подложени на строг контрол преди изпращане с растенията, за да осигури нормалното производство. снимките, представени в нашия магазин, са реални стоки. Моля, носете каска, защитни очила и други средства за сигурност при използването му.Номер на модел : Цилиндър SH1036. освен това, в рамките на обучение по безопасност задължително ознакомьте на всички действащи оператори с съдържание на това ръководство.Мощност : Хидравлична. Освен това, в състава на някои режещи материали включва метали като Co, Ni, Cr, Mo . Материал силициев : циментов карбид с WC (волфрамов карбид) като основен компонент. надпис "предупреждение" или "внимание" се нанася върху опаковката на режещи инструменти, но не е на самия инструмент.Промишлени професионални инструменти, високо качество, дълъг живот, добра стабилност, с помощта на машини и друго оборудване. Инструкции за безопасност : Те може да се ползва само от персонал, с професионални умения.Поради различни условия на осветяване или проблеми с камера, ако цветът на опаковката е малко по-различно, това е нормално.

Характеристики

New

Продукти в категория