.

.

New
Жилетка за безопасност FONIRRA за мъже, Отразяваща, с 8 джобове и цип, Мрежест Жилетка с висока видимост, Строителен жилетка за безопасност ANSI клас 2 Hi Vis (Черен, M)

Жилетка за безопасност FONIRRA за мъже, Отразяваща, с 8 джобове и цип, Мрежест Жилетка с висока видимост, Строителен жилетка за безопасност ANSI клас 2 Hi Vis (Черен, M)

BGN 10.26

Сума
На склад

Тук е достатъчно места за мобилни телефони, прожектори и лазерни указок 【Светоотражающая лента с висока видимост】 : 2-инчов светоотражающая лента с висока видимост, която обхваща талията, гърба, раменете, на 360 градуса, също така може да бъде намерена в условия на ниска видимост за защита на вашата сигурност. 【Прилагането на】 : Подходящ за строители, геодезисти, инженери, службите за спешна помощ, пътна полиция, служители на службите за сигурност, управление на движението, безопасността на движението по пътищата, охрана, железопътни линии и т.Тук е достатъчно места за мобилни телефони, прожектори и лазерни указок. 【8 Джобове】: Два големи джоба с капаци на велкро, Един джоб за лична карта на велкро, Един голям джоб за лесен достъп и четири малки джоба. Той също така е подходяща за такива дейности на открито, като бягане, скално катерене, доброволчество, колоездене, туризъм, гребане и колоездене. 【Материал】 : Тази жилетка за сигурност повишена видимост е изработен от полиэстеровой тъкани и материали "птичи очи", здрава, дишаща и лека, която изсъхва бързо. 【Светоотражающая лента с висока видимост】 : 2-инчов светоотражающая лента с висока видимост, която обхваща талията, гърба, раменете, на 360 градуса, също така може да бъде намерена в условия на ниска видимост за защита на вашата сигурност. 【Прилагането на】 : Подходящ за строители, геодезисти, инженери, службите за спешна помощ, пътна полиция, служители на службите за сигурност, управление на движението, безопасността на движението по пътищата, охрана, железопътни линии и т.

Характеристики

New

Продукти в категория