.

.

New
Дебела Кутия за Кърпички За Кучета Shiba-Ин, Правоъгълна Кожена Кутия За Салфетки, Държач за Дръжка, Диспенсер за хартиени Кърпички за Лице, Автомобилни Аксесоари за Б

Дебела Кутия за Кърпички За Кучета Shiba-Ин, Правоъгълна Кожена Кутия За Салфетки, Държач за Дръжка, Диспенсер за хартиени Кърпички за Лице, Автомобилни Аксесоари за Баня, Декорация и Домашен Офис

BGN 3.33

Сума
На склад

Идеалното допълнение към вашия плот, на нощното шкафче или комоду Също така е чудесен подарък за нов дом, начало декор, и др.6 в), може да побере повечето кутии за салфетки стандартен размер или купчина отделни кърпички за лице.Идеалното допълнение към вашия плот, на нощното шкафче или комоду. - Откриване с двете страни : отвори и от двете страни улесняват замяна на кожени капаци на кутии за салфетки или за попълване на запасите тъкан.7 в) и Правоъгълен (9. - Модерен дизайн : принт отгоре и от всички страни (без принта на дъното и дръжките).Лесен за почистване, просто избършете с влажна кърпа. * 【Универсално използване И чудесен подарък】 : Тази кожена кутия за салфетки с принтом отгоре и от всички страни идеален за дома, спалня, баня, всекидневна, кухня, офис, апартамент, маси, тумбочек, плотове в ресторанти, автомобили и т. - Се прилага за : Калъф за салфетки е много подходящ за маси, тумбочек, плотове в дома, спалнята, банята, хола, кухня, тоалетна, офис, апартамент, трапезария, кола и т.7 в) и Правоъгълен (9.Лесен за почистване, просто избършете с влажна кърпа.Капак за кутия за салфетки cube перфектно допълват вашия дом, хол, баня, плот, едновременно красива и функционална. * 【ЛЕКОТА на зареждане И ПОДМЯНА на】 : Дизайн дупки от двете страни улеснява замяна на кожени капаци на кутии за салфетки или оправяне на салфетки.Моля, обърнете внимание, че не може да се измие.Моля, обърнете внимание, че не може да се пере в пералня и т. * 【Два размера подходящи за повечето кутии за салфетки】 : Кожена капак кутии за салфетки има два размера : пдк (5.Моля, обърнете внимание, че не може да се измие. Също така е чудесен подарък за нов дом, начало декор, и др. - Бутони-ключалки и дръжки : Бутони-капаче от двете страни осигуряват подвижни дръжка, която може да анализира и изравнявам, когато тя не се използва, и да се сложи в куфара и чанта за лесно съхранение и преносимост.Спецификация : Два размера : Квадрат : 5. * 【Лесна за съхранение И носене】 : Чрез бутони-защелкам и дръжката отстрани на дръжката е удобна за захващане и определяне на кожени капаци на кутии за кърпички, може да бъдат самостоятелни и лежеше, когато тя не се използва, и тя точно се побират в един куфар или чанта, лесно да се съхранява и да носи със себе си по време на пътуване.6 Материал : pvc двустранен кожата на Помещение включва : 1x калъф за кутии за салфетки Характеристики : - Два размера : Два размера на избор, нашата титуляр за кутии за салфетки може да побере повечето стандартни размери и кутии за салфетки или купчина салфетки, кърпички за лице.

Характеристики

Two sizes:
Square
Rectangle:
9.4*5.1*3.6in
Material:
pvc double-sided leather
Package includes:
1x Tissue Box Cover
Features:
- Two sizes:
Two sizes for choice, our tissue box holder can hold most standard sizes and tissue boxes or stacks of tissues, facial tissues.:
- High-quality Materials:
Tissue boxes are handcrafted from high quality pvc double-sided leather, which is soft to the touch and durable.:
- Both Sides Opening:
With both sides openings, making leather tissue box cover easier to change the tissue box or replenish tissue.:
- Snap Buttons & Handles:
Snap buttons on the sides allow removable handle, can be disassembled and flattening when not in use, and put into suitcases and bags for easy storage and portability.:
- Fashion Design:
Printed on the top and all sides (no print on the bottom and handles). Tissue box cover cube perfectly decorates your home, living room, bathroom, table top, both beautiful and functional. :
- Applies to:
Tissue box cover is very suitable for tables, desks, bedside tables, countertops in your home, bedroom, bathroom, living room, kitchen, toilet, office, apartment, dining room, car, etc.:
- Easy to clean:
Just wipe it off with a wet wipe. Please note that it is not washable, machine washable, etc.:
New

Продукти в категория