.

.

New
[1 + 2] Защитен слой от закалено стъкло Galaxy S23 Ultra Privacy + Фолио за обектива на камерата [Твърдост 9H] [3D с пълно покриване] [Защита от пръстови отпечатъци] за Samsung Galaxy S23 Ultra 5G

[1 + 2] Защитен слой от закалено стъкло Galaxy S23 Ultra Privacy + Фолио за обектива на камерата [Твърдост 9H] [3D с пълно покриване] [Защита от пръстови отпечатъци] за Samsung Galaxy S23 Ultra 5G (6,8 инча)

BGN 9.18

Сума
На склад

Преди да инсталирате защитно фолио Galaxy S23 Ultra, моля, включете ключа сензорна чувствителностВ него е приложена усъвършенствана оптична технология на фин щори и информация на страничния прозорец на екрана, предназначена изключително за позитивното възприятие на потребителите, и на всеки, който гледа и от двете страни, може да се види само тъмен екран. Преди да инсталирате Galaxy ◇◇ 【Внимание】 1. Защитно фолио S23 Ultra, моля, включете ключа на чувствителност към касанию.Высокочувствительные нановолокна позволяват точно проследяване на всяка операция на върха на пръста си.Много здрава и устойчива на надраскване защитно фолио за дисплея на galaxy S23 Ultra стъкло с твърдост 9 H и олеофобным покритие за намаляване на пръстови отпечатъци. Защитно фолио за Samsung Galaxy S23 Ultra поддържа разблокировку на лицето, на паролата, но не и сензор за пръстови отпечатъци. ◇◇ 【Защита от надраскване】 висококачествено защитно фолио за Samsung Galaxy S23 Ultra, изработени от материали, AGC glass, е много по-гъвкава и небьющаяся.Настройки—Дисплей за превключване на чувствителността към касанию. ◇◇ [Проектирана специално за Samsung Galaxy S23 Ultra] : комплектът включва : 1 защитно фолио за дисплея на Galaxy S23 Ultra glass 2 защитно фолио за обектива на камерата.Специално проектиран за Samsung Galaxy S23 Ultra 5 G (6,8 инча).

Характеристики

New

Продукти в категория