.

.

New
Кутия за Пръстени за Годежни Пръстени, Кутия за Пръстени за Дисплея, Органайзер, Кутия с Един Деколте, Окачване за Годеж, Колело, Кръг Бижута Подарък Калъф, Led Осветл?

Кутия за Пръстени за Годежни Пръстени, Кутия за Пръстени за Дисплея, Органайзер, Кутия с Един Деколте, Окачване за Годеж, Колело, Кръг Бижута Подарък Калъф, Led Осветление, Малка Мида за Сделки, Калъфи за Годежни пръстени

BGN 2.00

Сума
На склад

Функция : 1 КОЕФИЦИЕНТ на пропускливост на светлина : Акрилен материал с коефициент на пропускливост на светлина до 92% се използват, за да е шоу тема на романтичната любов. Дизайн на КУТИЯТА : използвайте кръгла форма на мида, има значение, че идеалната любов започва и завършва, в името на любовта, да обичаш като център, винаги за решителност пазят.Ковчег за пръстени винаги изглежда зашеметяващо и искри.Подарък кутия за колие с коефициент на пропускливост на светлина : Акрилен материал с коефициент на пропускливост на светлина до 92% се използва за перфектен за показване на теми романтична любов. 7 см / 2,8 инча Приложими продукти : пръстени, двойки пръстени, колиета, медальони, обеци, гривни, Сцена на приложение : Деня на Св.Прозрачна кутия пръстени за краката с led осветление В долната част на кутията, поставена прозрачна поставка за крака, предотвращающая триене и свличане на долната боя.Източник на захранване от батерии ААА, лесно заменяемый.Параметри : Тип на продукта : в Ковчег за бижута Материал : Пластмаса, акрил, изкуствена велур Диаметър : прибл.Можете лесно да съхранявате кутия в чантата си, така че тя заема много малко място. Подарък кутия за бижута с led подсветка : 16 светодиоди красив на светлината, създават романтичния стил, се представят момиче изненада, правят вашето нощно признание на по-самобитен!Витрина бижута за церемонията предложения за сватбени годежни пръстени. Led красива светлина : 16 led красиви лампи, създават романтичния стил, се представят момиче изненада, правят вашето нощно признание на по-изразителен! 5. Валентин, Коледа, подарък за рожден ден, оферта Източник на захранване : 2 елемента батерии тип ААА (не са включени в комплекта) Списък на пакетите : 1 x Ковчег за бижута. Перфектен органайзер за пръстени, обици, чудесно за предложения, годишнини, помолвок, сватби и рождени дни и т.Плосък процес кутии Light Up Rings : Целият корпус на кутията е изработена с помощта на високо качество на процеса на оцветяване на допир, равномерно оцветени, създавайки усещане за комфорт.

Характеристики

Item Type:
Jewelry box
Material:
Plastic, acrylic, faux suede
Diameter:
Approx. 10cm / 3.9in
Height:
Approx. 7cm / 2.8in
Applicable Products:
rings, pairs of rings, necklaces, pendants, earrings, bracelets, bracelets
Application Scenes:
Valentine Day, Christmas, birthday gift, proposal
Power Supply:
2pc AAA battery(not include)
Package List:
1 x Jewelry Box:
New

Продукти в категория