.

.

New
Адаптер Tek Styz USB-C USB 3.0 е обратно Съвместим с датчиците Alcatel Плюс 10 OTG Type-C/PD USB 3.0 за мъже и жени. (5 gbps)

Адаптер Tek Styz USB-C USB 3.0 е обратно Съвместим с датчиците Alcatel Плюс 10 OTG Type-C/PD USB 3.0 за мъже и жени. (5 gbps)

BGN 1.00

Сума
На склад

0▶ Добавяне на порт USB 30, съвместим с вашето устройство Alcatel PLUS, оборудвани с 10 USB-C.●Съвместим с TV Stick, Play Station Classic, Chromecast, устройства с Android, Nintendo и други.0, съвместим с вашето устройство Alcatel PLUS, оборудвани с 10 USB-C. Този адаптер без водачи осигурява максимална скорост на трансфер на данни 5 Gbit /s, щепсела и да играе.Ние подкрепяме нашите продукти!Моля, свържете се с нас по всички въпроси, свързани с продукта. ⚡Професионален нов USB-C OTG USB 3.Ние подкрепяме нашите продукти!Моля, свържете се с нас по всички въпроси, свързани с продукта. ⚡Съвместим Surface Book 2; Galaxy Book, Galaxy S20 / S10 / S9; Dell XPS 15/13; Chromebook, Chromebook Pixel, Pixel Slate, Pixelbook Go и други. ⚡Съвместим Surface Book 2; Galaxy Book, Galaxy S20 / S10 / S9; Dell XPS 15/13; Chromebook, Chromebook Pixel, Pixel Slate, Pixelbook Go и други.0, съвместим с Alcatel PLUS 10, идва директно от производителя, така че да можем да ви доставят стоки 100% качество!Какво ни харесва в този, така че това е нещо, което той е снабден с потребителска схема plug and play, свържете го, и той работи! ✅Технически ХАРАКТЕРИСТИКИ : ● Разкриване на възможности за съвместимостта с вашето устройство, да му осигурява пълен достъп по USB 3.●Осигурете храна на периферни устройства, USB устройства, за батерията на вашия смартфон или таблет с Android не разряжалась толкова бързо, колкото при други обикновени OTG-кабели. Този адаптер без водачи осигурява максимална скорост на трансфер на данни 5 Gbit /s, щепсела и да играе.0▶ Добавяне на порт USB 3.●Помислете за това, за да го закупите за дома, офиса и за пътуване, за да имате винаги е била способността за бързо зареждане.Подходящ за Android, Windows и на други системи, без системни ограничения. ⚡Професионални аксесоари▶ Tek Styz™ се фокусира върху висококачествени и надеждни технологии, като HDMI, micro USB, храна, PD, USB-C и други аксесоари, които ви предоставят най-добрите алтернативи в областта на аксесоари, като хъбове, различни адаптери, зарядни устройства, средства за защита и кабели.

Характеристики

New

Продукти в категория