.

.

New
BATRC SYXYSM бодлива круша Кактус Декорация на Аквариума Подслон за риба и Скариди Друго Украса на Съда Аксесоари за аквариума (Цвят: A2)

BATRC SYXYSM бодлива круша Кактус Декорация на Аквариума Подслон за риба и Скариди Друго Украса на Съда Аксесоари за аквариума (Цвят: A2)

BGN 18.66

Сума
На склад

Моля, измийте продукта с вода преди поставяне на аквариум Симулационно бижу, подходящо за озеленяване на аквариума / аквариум за влечуги. Осигурете аквариум и място, за да видите атракции "Страна на чудесата" за риба, скариди или други водни същества. Това е чудесен подарък за семейството или приятели, който ще донесе по-голямо удоволствие в техния аквариум. Симулационно бижу, подходящо за озеленяване на аквариума / аквариум за влечуги.Никога не използвайте сапун, тъй като остатъчни частици сапуни може да навреди на вашите рибки. Изработен е от материал, който не избледнява и не оказва въздействие върху риба и вода. Изработен е от материал, който не избледнява и не оказва въздействие върху риба и вода.Моля, измийте продукта с вода преди поставяне на аквариум. Естествена и реалистична, силна украса. Осигурете аквариум и място, за да видите атракции "Страна на чудесата" за риба, скариди или други водни същества.Безопасен както за сладководни, така и за морски аквариуми Категория на продукта : Украса за аквариум Стил : Кактус/CactusМатериал : Функция : Разкрасяващи и да се избегне украшенийосновное употреба : кутия за влечуги, украса за аквариум.

Характеристики

New

Продукти в категория