.

.

New
Титуляр гъба за грим XSL - Моющийся за многократна употреба Козметичен Пасатор Silcone За пътуване, Небьющийся на Еко-Преносим калъф за Смесител за грим (Червен)

Титуляр гъба за грим XSL - Моющийся за многократна употреба Козметичен Пасатор Silcone За пътуване, Небьющийся на Еко-Преносим калъф за Смесител за грим (Червен)

BGN 5.33

Сума
На склад

Титуляр гъба за грим XSL - моющийся за многократна употреба козметичен пасатор Silcone Travel Case, небьющийся на еко-преносим калъф за смесител за грим (в червено)Също така предпазва притежателя на миксера за грим от замърсявания, прави грима по-чисти и по-безопасни. ✅ Лесна употреба : Нашият притежателя гъба за грим представлява мек силиконов контейнер, така че можете да го използвате с удобството.✅Ние осигуряваме перфектна защита на вашата гъба за грим и решаваме проблема за удобно носене по време на бизнес пътуване, на притежателя на гъба за грим XSL вместит всички тях. ✅ Лесна употреба : Нашият притежателя гъба за грим представлява мек силиконов контейнер, така че можете да го използвате с удобството. ✅ Постоянното използване на чисто : Силикон притежателя гъба за грим XSL много лесно почистване, просто избършете с чиста вода и добавете препарат за почистване. ✅ Устойчив силикон материал : Нашият силиконов материал е безвреден за околната среда, гигиеничен, мягок и е трайна. ✅Конструкция на вентилационни отвори : Благодарение на двустранно полому дизайн нашия органайзер за козметични гъби ще осигури достатъчно кръстосана вентилация, за да гъба остава суха. ✅ Постоянното използване на чисто : Притежателят на силициевата гъба за грим XSL много лесно почистване, просто избършете с чиста вода и добавете препарат за почистване. ✅Ние осигуряваме перфектна защита на вашата гъба за грим и решаваме проблема за удобно носене по време на бизнес пътуване, на притежателя на гъба за грим XSL вместит всички тях.

Характеристики

New

Продукти в категория