.

.

New
Кръгъл Метален Венец за Св. Валентин, Марки, Джудже, Товари на любовта, Дърво, Цвете Тенекиен Знак, Юбилейна Стенен Арт, Селски Метален Венец, Знак за дома, Входната в?

Кръгъл Метален Венец за Св. Валентин, Марки, Джудже, Товари на любовта, Дърво, Цвете Тенекиен Знак, Юбилейна Стенен Арт, Селски Метален Венец, Знак за дома, Входната врата, Външна декорация, 9 Инча

BGN 39.64

Сума
На склад

❤ ПЕРФЕКТЕН размер : на разположение няколко размера ❤Произведено в САЩ : Нашите метална табела е изработена и идва от Съединените Щати.Поради осветление, цветове могат да се различават и резултатите се получават няколко неточни.Идеален подарък : метална лидице знак в стил ретро - забавно и привлекателно за декорация на стените на бара, кафене или у дома.Ако имате някакви въпроси, моля не се колебайте да се свържете с нас.Креативен, договор, модерен дизайн. ❤МАТЕРИАЛ : Изработен е от калай / метални желязо, екологично чисти и са годни за рециклиране.Лесен за почистване и лесно протирается. ❤ЛЕСНО да се мотае : лека метална лидице табела предварително просверлена, което улеснява декорация.Водоустойчиви, не бликующий, лесен за почистване и цветостойкий.Тя може да се поставят на масата или да виси на стената.Характеристика : Предварително пробити 2 дупки за по-удобно захващане. ❤ ПЕРФЕКТЕН размер : на разположение няколко размера.Този знак е силен и устойчив, издържа на слънце и дъжд и не избледнява.Актуалност на логистиката и сервизно обслужване може да бъде гарантирано.На тези забавни ретро и стилно означения ще се превърне в идеален подарък за почти всеки повод.❤МАТЕРИАЛ : Изработен е от калай / метални желязо, екологично чисти и са годни за рециклиране. ❤ШИРОКО ПРИЛОЖИМО : Метални консервени табели са широко използвани в барове, кръчми, налетах, ретро-клубове, заведения, плакати, клубове, къщи, кафенета, магазини, ресторанти.Този знак е силен и устойчив, издържа на слънце и дъжд и не избледнява.Лесен за почистване и лесно протирается.Те са отпечатани, всъщност не са ръждясали.Моля, обърнете внимание : някои от снимките, изглежда, че имат ефект на ръжда. ❤ЛЕСНО да се мотае : лека метална лидице табела предварително просверлена, което улеснява декорация.Тенекеджия означения не само представляват стойност за кухня, но и имат художествена красота, която придава харизма и характер на мястото, където те са изложени на показ.

Характеристики

New

Продукти в категория