.

.

New
DHDM Котка Дърво Котка Катерене Рама Подвесная дъска Дървена Платформа за скокове оборудвани с Котка чат направи си САМ Мебели за вашия домашен любимец Коте Трампли?

DHDM Котка Дърво Котка Катерене Рама Подвесная дъска Дървена Платформа за скокове оборудвани с Котка чат направи си САМ Мебели за вашия домашен любимец Коте Трамплин Стенни играчка за котки (Размер: 20 см x 30 см)

BGN 0.33

Сума
На склад

* 40 см / 25 см. Може да се образува кошачью когтеточку.Отклонение от цветове може да се различават поради различни монитори . Подходящ за вродени навици на котките към лазанию.Балансирана опора за степени на закрито. Това може да бъде платформа за скокове, в който котката ви може да скача на друга мебел за домашни любимци на стената. * 40 смДлина : Мебели за домашни любимци Характеристики : 1. * Платформа за скокове с котка Забележка : поради измервания ръчно може да възникне грешка в 1-2 см, моля, разберете. 5 размери на избор. Това може да бъде платформа за скокове, в който котката ви може да скача на друга мебел за домашни любимци на стената.Описание на продукта : Бъдете креативни и свободно да комбинират. Може да се образува кошачью когтеточку. 5 размери на избор. Изработена от естествено масивно дърво. Изработена от естествено масивно дърво. Подходящ за вродени навици на котките към лазанию. * 30 см / 20 см.Име на продукта : Стенни платформа за скокове с котомматериал : Масив дърво Размер : 16 см * 16 см /20 см.

Характеристики

New

Продукти в категория