.

.

New
Контейнери за сладолед DUNCHATY (набор от 2.1 литра всеки) Контейнери за десерти с фризер за Многократна употреба Чаши за съхранение на Сладолед на водна основа със Сили?

Контейнери за сладолед DUNCHATY (набор от 2.1 литра всеки) Контейнери за десерти с фризер за Многократна употреба Чаши за съхранение на Сладолед на водна основа със Силиконови Капачки за Домашен сладолед, Замразено

BGN 7.43

Сума
На склад

Голям капацитет : Кръгли контейнери могат да се настанят 1 литър, диаметър 4,9 х 5Безопасни за хранителни продукти, материали, осигуряващи тяхната трайност, липса на мирис и нетоксичность. 【Не съдържат бисфенолаА и са безопасни за съхранение на продукти】 Контейнери и капаци, са изработени от материали, които не съдържат BPA, което гарантира тяхната безопасност при съхраняване на продукта и липсата на попадане на вредни химически вещества в храната.2-инча, можете да изберете синьо и червено. 【Замразяване домашни лакомства】 Комплект от 2 бутилки за сладолед осигурява голямо пространство за съхранение на до 2 литра (1 кварте всяка) за замразяване на вкусен домашен сладолед, плодове сорбета и замразено кисело мляко, което го прави идеален избор за семейства или за любителите на сладолед, които обичат много сладолед. 【Штабелируемая конструкция за лесно съхранение】 Контейнери за съхранение във фризера, предназначени за подреждане, което позволява лесно да ги съхранявате във фризера или на рафт.За многократна употреба капацитет за съхранение на сладолед, не съдържат бисфенол А, с капаци за домашен сладолед и сорбета от замразено кисело мляко.Контейнер за сладолед е направен от полипропилен, съдържащ не бисфенол А. Универсални контейнери за храна - контейнер е подходяща за съхранение на сладолед джелато, сорбета и много други продукти, необходими за съхранение във фризера. Лесни за почистване и се съхраняват, могат да се мият в съдомиялна машина.Голям капацитет - Кръгли контейнери за съхранение на сладолед, за да се настанят 1 литър, диаметър 4,9 х 5.Освен това, трайни контейнери, устойчиви на напукване, както силиконови капачки никога не са напукани, дори и при замразяване.Лесен за съхранение, за многократна употреба - контейнери за замразяване лесно почистване и съхранение, те могат да се мият в съдомиялна машина, те могат да се подредят един върху друг, когато те не се използват, и можете да ги използвате отново в продължение на много години.

Характеристики

New

Продукти в категория