.

.

New
LAMEEKU е Съвместим с калъф-портфейл за iPhone 14 Plus, Противоударным Кожен калъф през рамо с каишка, Блокирующим RFID чантата с държач за карти, предназначени Само за iPhone 14 Пл?

LAMEEKU е Съвместим с калъф-портфейл за iPhone 14 Plus, Противоударным Кожен калъф през рамо с каишка, Блокирующим RFID чантата с държач за карти, предназначени Само за iPhone 14 Плюс 6,7 инча-Черен

BGN 15.40

Сума
На склад

? Обща защита от RFID заключване-с помощта на здрава изкуствена кожа и вътрешен слой RFID-блокирующего материал, тази чанта-портфейл за телефон може не само да предпазите телефона си от надраскване благодарение на дизайна стърчащи издатини на екрана и камери, но и да се предотврати кражба на информация относно кредитна карта⚡ Проверете модела на телефона си-този калъф-чантата е съвместима само с i Phone 14 Plus-диагонал на екрана 6,7 инча (нова версия на 2022 г. ⚡ Калъф за чантата си голям капацитет -Уникален държач за карти с 5 самостоятелни отделения за карти с цип, в който може да се съхранява 4 кредитни карти и малко любопитни факти и / монети.Ако това е проблем с качеството, можете да получите пълно възстановяване на сумата или замяна!▶Какво е включено в комплекта : чанта-портфейл за телефон, презрамка и каишка за китката. ⚡ Освобождаването на ръката-Идва с подвижна каишка през рамо и каишка за китката, позволяващ бързо да излиза от дома си, този дизайнерски чантата-футляром 2 в 1 е не повече обемисти чанти и портфейл за носене на ръка, освободи ръката си по време на пазаруване и пътуване.Дизайн с открито лице се сбогува с древните мек кожен калъф за телефон.

Характеристики

New

Продукти в категория