.

.

New
детска слушалки nulliplex Слушалки Xbox one с микрофон, стерео слушалки за игри, Шумозащитный Отточна тръба на шарнирна връзка и микрофон led светлини, Подвесное лента за гл?

детска слушалки nulliplex Слушалки Xbox one с микрофон, стерео слушалки за игри, Шумозащитный Отточна тръба на шарнирна връзка и микрофон led светлини, Подвесное лента за глава Слушалки PS4 VR, Съвместими с КОМПЮТЪР

BGN 2.33

Сума
На склад

микрофон със силиконов шнорхел с възможност за завъртане на 120 градуса, колелцето за сила на звука и превключвател за изключване на звука бърза настройка на звука в тази слушалките Xbox One прави използването му по-удобноУникална атмосфера осветление може да разпали ентусиазма си по отношение на играта и подобряване на бойна ефективност. Стереофоничен съраунд звук, 3 D? 50 мм двойни драйвери тази слушалки PS4 ще ви позволи да се потопите изцяло в играта и да помогне за значително намаляване на изкривяване и възпроизвежда точен, последователен, плътен звук фини качества.Съвместимост с конзоли?- Слот слушалки NULLIPLEX поддържат PS4, PS5, най-новата версия на Xbox One, PC, лаптоп, PSP, Nintendo Switch, таблет, i Pad, компютър, мобилен телефон и други устройства с жак 3,5 мм аудио, съвместими с различни устройства.Независимо от това, харесва ли God of War, COD, Apex или искате да чуете движение врагове в PUBG, CS : GO, професионална детска слушалки NULLIPLEX ще пасне идеално.Съчетание на технология и цветове създава зашеметяващи светлинни ефекти, подобни на поток от светлина в тъмната нощ.Подобрен стил от дишаща естествена кожа, подходящи за човешката кожа.Подвижни амбушюры за лесно изсушаване и почистване.Удобна пяна с ефект на паметта, тя не се усеща в главата си, в него толкова удобно, като в облаците.Мощен сплетен мрежест кабел, здрав и издръжлив. Свързване 3,5 мм, междуплатформена съвместимост. автомобил с 50 мм.Забележка : USB е подходящ само за led лампи.Подобрете киберспортивный опит и зажгите дух на съперничество.Моля, имайте предвид, че при свързване към контролера на Xbox One старата версия ви е необходим допълнителен адаптер на Microsoft (не е включен в комплекта). намаляване на шума.Гъвкав кабел и led светлини?- Детска слушалки NULLIPLEX с RGB led подсветка, която може да се създаде добра игрова атмосфера.

Характеристики

New

Продукти в категория