.

.

New
Украса за вашия аквариум NUOBESTY Украса за аквариум Камъни за Аквариума Светещо Камъче Камъни Паветата Светят в тъмното Чакъл за градинска Поляна Аквариумный Аквари?

Украса за вашия аквариум NUOBESTY Украса за аквариум Камъни за Аквариума Светещо Камъче Камъни Паветата Светят в тъмното Чакъл за градинска Поляна Аквариумный Аквариум Стъклени Камъчета Терариум

BGN 24.27

Сума
На склад

Изящна изработка и полиране, така че не - добра обстановка от чакъл за вашата градина, двор или аквариум с рибки. Опаковката включва 100 х светещи булыжных камъчета. - Да се съхранява далеч от деца поради опасност от задушаване!- Цвят : на снимката е 1.Чудесен подарък за приятели и за декорация на пространството.Тънка работа и полиране, така че ги няма. - Изработени от висококачествена смола, те са издръжливи, безвкусны и нерадиоактивны. добро гравийное украса за вашата градина, двор или аквариум с рибки.Пазете далеч от деца поради опасност от задушаване!.Изработени от висококачествена смола, те са трайни, нетоксични, безвкусны и нерадиоактивны.Моля, выставляйте ги на слънце ден, за да те абсорбира достатъчно светлина и по-добре блестеше през нощта.Изработени от висококачествена смола, те са издръжливи, безвкусны и нерадиоактивны.Тънка работа и полиране, така че ги няма. - набор от изкуствени камъчета от 100 теми. - Чудесен подарък за приятели и за декорация на пространството. - Материал : смола. - Моля, выставляйте ги на слънце ден, за да те абсорбира достатъчно светлина и по-добре блестеше през нощта.Те могат да абсорбират слънчевата светлина през деня и светне през нощта.

Характеристики

New

Продукти в категория