.

.

New
6 Кутии с Черни Маркери за нанасяне на рисунка, на веждите, предварително Боядисани Маркери за Микроблейдинга, Позициониране на касети тагове за нанасяне на рисунк?

6 Кутии с Черни Маркери за нанасяне на рисунка, на веждите, предварително Боядисани Маркери за Микроблейдинга, Позициониране на касети тагове за нанасяне на рисунки на веждите /устни (6 бр. черен цвят)

BGN 2.67

Сума
На склад

Ще Получите-добри и точни тънки вежди! Стъпка 1 : Просто издърпайте конеца от кутията и отрежете до желаната дължинаПредварително нанесенная боя за нанасяне на рисунка върху веждите : здрава, за еднократна употреба, безопасна за кожата.Приложение : Идеално за употреба в натоварени салони, училища за красота, на татуировка-салони и на всяко друго място, където да се нуждаят от чиста, чистата линия.Стъпка 3 : Махни се и обърнете внимание на тези безупречни линии.Стъпка 2 : Здраво дръжте влак по време на употреба.Тази нишката е много тънка и силно наситена с козметични мастило.Ще Получите-добри и точни тънки вежди! Пратката включва : 6 кутии X предварително нанесенная нишката за рисуване на веждите (10 метра).Нанасяне на рисунка върху лицето се извършва лесно и точно с помощта на нашите предварително депозирани нишки, горския всеки инструмент за нанасяне на фигурата на носа и всички маркери за прилагане на модел на пазара!.Всяка кутия съдържа част с дължина 10 м, което е достатъчно за 15-20 клиенти.Стъпка 4 : Изхвърлете нишка след употреба.

Характеристики

New

Продукти в категория