.

.

New
Черно-златен Фон за фотобудки - Идеално за декорация парти, за абитуриентски бал, рожден Ден, Коледа, Нова година, моминско парти, Сватба, Абитуриентски бал | Фотобуд?

Черно-златен Фон за фотобудки - Идеално за декорация парти, за абитуриентски бал, рожден Ден, Коледа, Нова година, моминско парти, Сватба, Абитуриентски бал | Фотобудка Gatsby | Размери 6 фута x 6 метра

BGN 9.51

Сума
На склад

⭐ ДАЙТЕ ЗАБАВЛЕНИЕ на ВАШЕТО парти - този празничен фон се състои от едно парче (6 фута x 6 фута) и е украсена с черно и златно, изобразяващи конфети, отпечатана върху висококачествен полиэстере ? ОТЛИЧНИ за ВСЕКИ празник - планирате ли парти по случай рождения ден на бала нощ, сватба, парти в чест на раждането на детето, разкриване пола, юбилейни парти великолепен триумф, завръщане у дома, абитуриентски бал, празник е Хелоуин или обаждане на нова година, тази чанта става идеалният декор за всякакви поводи.Вашето удовлетворение е важно за нас. ? ИДЕАЛНИЯТ фон за една фотосесия - текстилен материал може да се гали или отпаривать, за да премахнете бръчките.Просто се мотае с помощта на възглавница!.Търсите аксесоари за парти, коледен фон, подпори за фотобудки, украса за парти по случай рожден ден или абитуриентски бал?Позволете ни да ви помогне да създадете культовую и эпичную фотобудку на следващото парти с помощта на този празничен декоратор, от черно и златно конфети.Вашите приятели и семейството ще бъдат цяла нощ да правите снимки и селфи своите камери преди това красиво, блестящо задно стъкло.БОНУС : фон виси от джоба си за мряна.Освен това, той е лек и може да се използва отново и отново.

Характеристики

New

Продукти в категория