.

.

New
Перука за Мъже, Сменяеми части за коса, Дишаща френска Лейси системата за коса за Мъже, Поли Кожа PU Около Мъжки Перуки, изкуствена коса 120% от светла до средна плътнос

Перука за Мъже, Сменяеми части за коса, Дишаща френска Лейси системата за коса за Мъже, Поли Кожа PU Около Мъжки Перуки, изкуствена коса 120% от светла до средна плътност (8 x10, 1B10 от черно + 10% сив)

BGN 1.00

Сума
На склад

Голям брой мъжки прически в наличност за незабавна доставкаНа разположение плътност на косата : 120% от средния за лека до средна плътност, 130% средна плътност, от 140% от средно до средно-тежка плътност. подмяна на къса коса с дължина 6 см за мъже.Сива коса, изработени от синтетични влакна.Тънки, меки и гладки. Различни цветове и размери по ваш избор. лека вълна на 32 мм.Безплатна и бърза доставка от услуга за поддръжка на клиенти в САЩ и гаранция.Френската дантела с поликожей около мъжкия система за косата, завязанной ръчно.Основният материал за коса на този мъжки перуки - естествен косъм, индийското производство на реми на европейското качество.

Характеристики

New

Продукти в категория