.

.

New
ПРЕНОСИМА Кутия за Тоалетни Кърпички, Поставки за Салфетки, Декоративна Капачка Кутии за Салфетки Без Удар, Тава За Тоалетна хартия в Банята, Държач за Хартия с Раф?

ПРЕНОСИМА Кутия за Тоалетни Кърпички, Поставки за Салфетки, Декоративна Капачка Кутии за Салфетки Без Удар, Тава За Тоалетна хартия в Банята, Държач за Хартия с Рафтове За съхранение, Държач за Хавлии, за Тоалетна хартия,

BGN 2.00

Сума
На склад

кутия за съхранение на ролка хартия размер 20,6 х 17,6 х 13 -Материал : Капак кутии за салфетки от ABS-пластмаса - Хубав подарък за вашия приятел, и семейството, калъф за салфетки.Описаниетоваров Държач за кърпички за баня Е кутия за притежателя на тоалетна хартия.Стойка за РОЛКА ТОАЛЕТНА ХАРТИЯ - Сложи тоалетна хартия в долната част, както и други предмети - в най-горното чекмедже или капака, запази суха хартия. декоративна кутия за салфетки можете да Я закачите без пробиване, тя е удобна за използване.ПЛАСТМАСОВ КАПАК КУТИИ за САЛФЕТКИ - Лесно да се премахват, освободи ръцете си. - На стойка за хартиени кърпи могат да се поставят на различни места Рулонную картонена кутия. - Сложи тоалетна хартия в долната част, както и други предмети, сложете в чекмедже или на работния плот, както и полето с хартия и суха тоалетна хартия оставя при себе си.Стенен монтаж опаковка за роли -полезен в банята и стаята за съхранение на продукти.6 см/8,11 х 6,93 х 5,35 инча.държач за тоалетни ролки Кутия за салфетки за баня изработени от трайни материали, и като дизайн наистина придава на банята лекота и естетиката.Осъществяване на списък 1 x кутия за салфетки Характеристики -Размер : прибл.

Характеристики

New

Продукти в категория