.

.

New
SUPVOX Скоба за таблет на задната седалка Определяне на таблет за автомобила Притежателя на таблета, за останалите главата на Автомобила Възглавница за главата с ост?

SUPVOX Скоба за таблет на задната седалка Определяне на таблет за автомобила Притежателя на таблета, за останалите главата на Автомобила Възглавница за главата с останалите колата, Поставка за таблета, Авто облегалката

BGN 2.67

Сума
На склад

Подходящ размер телефон : титуляр 4,7-12 за задната седалка на колатаТитуляр на таблета в подголовнике : може да видите в хоризонтално и вертикално екрани по желание, а също така се зарежда от контакта, което е удобно. - Може да се завърта на 360 градуса, свободно почистване и регулиране на удобно разстояние за гледане на притежателя на мобилен телефон за кола.Това е най-добрият заместител на вашия стар, счупения притежателя на таблета на подголовнике автомобил one. стойка за таблет на задната седалка Фина работа, осигурява практичност. стойка за мобилен телефон за кола, Този държач за документи в подголовнике е изработен от висококачествен материал, който издържа на продължителна употреба. -Цвят : черен титуляр и номер на задната седалка на автомобила - Специален дизайн, изпълнени с глоба изработка.95 X11 стойка за таблет за останалите главата на автомобила.Определяне на останалите главата кола : Вградена здрава пружина позволява регулиране на ширината в съответствие с различния модел автомобил.Поставка за таблет в подголовнике на седалката : В двата края на автомобилни стойки са предвидени отвори за по-удобно зареждане. - Лесен за инсталиране, могат бързо да бъдат инсталирани, без да махате автомобилна възглавница, автомобилна стойка за таблет.Поставка за таблет в подголовнике на седалката : Лесен за инсталиране, могат бързо да бъдат инсталирани, без да махате автомобилна възглавница.Пратката включва 1 х кола за таблет Характеристики Дължина на прът : 13-16 на облегалката за глава за таблет.Поставка за таблет в подголовнике на седалката : В двата края на автомобилни стойки са предвидени отвори за по-удобно зареждане.Държач за задна седалка на автомобил : Тази група е универсална за мобилни телефони и таблети, е устойчив, не се тресе и не създава голям шум. - Можете да го видите на хоризонтални и вертикални екрани по желание, и може да се зарежда от контакта, което е удобно благодарение на подголовнику седалка и стойка за таблет.

Характеристики

New

Продукти в категория