.

.

New
Екстремни Сребристи Метални апликации върху бутона Dpad ABXY за контролер PS5, Обичай Сменяеми Алуминиеви Аналогови Накладки, Бутони за действие и клавишите за посока, ?

Екстремни Сребристи Метални апликации върху бутона Dpad ABXY за контролер PS5, Обичай Сменяеми Алуминиеви Аналогови Накладки, Бутони за действие и клавишите за посока, за да контролер PS5 - Контролер Комплект НЕ е включена

BGN 0.33

Сума
На склад

Повярвайте ми, вашата приятелка ще се зарадва много от вас, след инсталирането на тези изключителни метални бутони за контролер PS5Купувачите e Xtreme Rate нужда от подмяна на изготвения по поръчка пластмаса, което е удобно при настройка на контролер; Получите видео ръководство за инсталиране в Youtube, като пуснете търсене за "e Xtreme Rate Метални бутони за контролер PS5".Е необходимо, за да могат клиентите да се разглобяват контролер, за да замени тези бутони; Необходима, за да могат клиентите да са удобни за инсталиране на администратора, ще Получите видео ръководство за инсталиране в Youtube, като пуснете търсене за "Екстремни метални бутони за контролер PS5". 1* Отворете инструмент на черупката. (Забележка : контролер и други детайли в комплекта не са включени).Пакетът включва : 2 x метални накладки, 1 x метална бутона за действие ABXY, 1 x метална бутон dpad, 1 * филипс отвертка, 1 * инструмент за отваряне на корпуса. 1 * Метална контролен панел.Идеален заместител вашия стар, счупен или изношенным оригинални бутони, придающая вашия контролер нов вид.Ние знаем, че вашият контролер - това е нещо повече от просто един пластмасов аксесоар. 2 * Метални пръчки за по-големи пръсти.Контролер, корпус и други детайли в комплекта не са включени. (Забележка : контролер и други детайли в комплекта не са включени).Бутони на различни цветове за избор, можете също така да комбинирате с корпус e Xtreme Rate и други аксесоари за PS5, за да персонализирате вашия контролер.Това е твоят колега, твоя роб, на твоя другар.Текстурное бутони за действие abxy и dpad осигуряват максимален контакт на повърхностите с големи пръсти, осигуряване на по-добър контрол и намаляване на умората на четката и на палеца.

Характеристики

New

Продукти в категория