.

.

New
JAKI Музикална ковчег Цветя Строителен Набор от Въртящи се Рози Ботаническая Колекция Градивни елементи за Възрастни САМ Подаръци за мама/Момичета/Приятелка/Си/Жен?

JAKI Музикална ковчег Цветя Строителен Набор от Въртящи се Рози Ботаническая Колекция Градивни елементи за Възрастни САМ Подаръци за мама/Момичета/Приятелка/Си/Жените (Rose Building Miusic Box)

BGN 7.13

Сума
На склад

Моля, имайте предвид, че Размерът на този комплект за сглобяване на цветове е : Дължина : 4,29 инча, Ширина : 4,29 инча, височина : 7,16 инчаМожете да Го поставите в дневната, на перваза на прозореца, на масата, в леглото, на верандата, в градината, на балкона и т.) Тези строителни тухли, изработени от висококачествена ABS-пластмаса, имат гладки ръбове и са издръжливи, безопасни и нямат мирис. [Безопасен материал] (159 бр. [Музикалното ковчег, с букет от рози е с капак] Строителни блокове от рози с пылезащитными капак може да се постави на всяко удобно за вас място. [Подаръци за рожден ден] Музикални кутии за Момичета, Подаръци За Рожден Ден, За Жени, За майките, За Жените, За.Моля, имайте предвид, че Размерът на този комплект за сглобяване на цветове е : Дължина : 4,29 инча, Ширина : 4,29 инча, височина : 7,16 инча. [Музикалното ковчег] Завъртете основата, изкуствени цветя, Рози ще се върти на 360 градуса, заедно с музиката (батерия не е необходима). [Музикалното ковчег] Завъртете основата, изкуствени цветя, Рози ще се върти на 360 градуса, заедно с музиката (батерия не е необходима). [Безопасен материал] (159 бр.Можете да Го поставите в дневната, на перваза на прозореца, на масата, в леглото, на верандата, в градината, на балкона и т.

Характеристики

New

Продукти в категория