.

.

New
Висококачествен и здрав калъф от TPU (образец № SY69JL) с функция за автоматично включване / изключване на захранването, само за 6-инчов Kindle 8-то поколение г. съобщение.

Висококачествен и здрав калъф от TPU (образец № SY69JL) с функция за автоматично включване / изключване на захранването, само за 6-инчов Kindle 8-то поколение г. съобщение.

BGN 9.90

Сума
На склад

5 Модерен, елегантен, тънък и лек, лесно се побира във вашия куфар, раница или друга чанта. Разнообразие от стилове, Модели разнообразен, а цветовете са ярки, за да отговарят на вашите различни нужди.Това е доказан материал за защита на околната среда., и малка разлика в цвета е нормално. 【ДОПЪЛНИТЕЛНА защита】 Лек и здрав калъф shell cover предпазва вашето устройство за четене на електронни книги от удари. 【Интелигентен режим на заспиване / събуждане】 Отваряне като книга, автоматично се събуди, след това затворете го в режим на заспиване, това ще спести повече заряд на батерията за по-дълго време в чакане. 【ОБМИСЛЕНА ИДЕЯ за ПОДАРЪК ЗА ЧИТАТЕЛИТЕ 】 Нашият куфар - отличен избор за подарък за всеки, който обича да чете, особено за пътниците, които никога няма да се раздели със своите цифрови книги. 【Характеристики TPU】 TPU притежава характеристиките на високо напрежение, сверхпрочности и устойчивост на стареене. Изключително тънък и лек предпазва вашето устройство, без добавяне на ненужни обем или тегло, лесен за носене, за да четете по-удобно. Благодарение на достатъчно смекчаване и плюшени, сверхмягкой лигавицата на вашият четец е на сигурно място!Тънък и лек четец за четене на електронни книги трябва да има същия тънък корпус, и този изчистен, стилен калъф - точно това, което е необходимо за пренасяне на вашето устройство.Мека вътрешна повърхност от микрофибър, без да бъде толерантен драскотини, осигурява комфорт и допълнително ниво на защита.

Характеристики

New

Продукти в категория