.

.

New
Единична Пръчка за сенки LUXAZA Cream с Четка за перушина кучешка кожа, хипоалергенни Пръчка за грим, Сенки, Професионална Водоустойчиви и Устойчиви Пръчка за изсветляв?

Единична Пръчка за сенки LUXAZA Cream с Четка за перушина кучешка кожа, хипоалергенни Пръчка за грим, Сенки, Професионална Водоустойчиви и Устойчиви Пръчка за изсветляване на очите, Жесток Вегетариански молив за сенки

BGN 3.46

Сума
На склад

Това е една пръчка за сенки LUXAZA ?【Идеален подарък за начинаещи】- Тези лесни за използване и не изисква усилия комплекти сенки за очи Color стик, идеален за начинаещи. ?【Спестяване на време за грим 80%↓】 - Молив за сенки с по-дебел край за бързо нанасяне върху голяма площ, трае до 10-12 часа!Многофункционална дръжка за сенки за очи съчетава в себе си сенки за очи и молив за очи 2 В 1.Преносим молив за сенки за очи ще ви позволи да е толкова лесно да си грим и подкрашиваться отвън.Чудесна опаковка ги прави идеален подарък, за да представи на сестра си, майка си и дъщеря си такава изненада!. Благодарение на дизайна на тръбата с автоповоротом няма нужда затачивать, лесно предене за удобно използване. ?【Мека и крем текстура】- пада гладко като коприна, не се навива и не размазывается, идеален за даване на форма, перушина и разделителна способност, не са преувеличени блестящ, скрывающий естествен вид, за да търсят по-млад!.?【Различни класически рисунки или можете да растушевать четка, за да омекоти ъглова / външна линия за по-естествен завършек.

Характеристики

New

Продукти в категория