.

.

New
zxb-shop Рамка За Катерене Котки, Мека Детска Когтеточка За Катерене по Дървета, Люлка С Топката, Детска Станция За Коте, Когтеточка За Котки, Центрове за Дейност, Когте?

zxb-shop Рамка За Катерене Котки, Мека Детска Когтеточка За Катерене по Дървета, Люлка С Топката, Детска Станция За Коте, Когтеточка За Котки, Центрове за Дейност, Когтеточки За Котки

BGN 0.67

Сума
На склад

6Дайте на вашата котка място за почивка, игри и катерене.Name : Рамка за катерене Котка Тегло : 9,94 кг Брой : 1. Посочените данни са само за справка, размер измерва ръчно, грешката е 1-3 см, моля, позволете, да ви благодаря. Добре дошли на обмен и обратна връзка, за да ви предостави най-добрите продукти и услуги. Благодаря, че посети магазина ми, натиснете, за да влезе в магазина ми, ще има много продукти за вашата помощ, логистика, обикновено, изпращаме в рамките на 1-3 дни, за очаквания час на пристигането си е 9-15 дни.Бамбук древесноволокнистая печка ниво Е1. Снимки на стоката не се включват стоки, различни от стоките. Моля, проверете цвета и размера, преди да купите. Ако откриете някакви проблеми с нашите продукти, моля не се колебайте да се свържете с нас по имейл, и ние ще решим проблема възможно най-скоро. Помогнете на котката да не навреди на килими, мебели, завеси, etc. Диференцирани дърво-когтеточка, че вашата котка може да се отпуснете и да се изследват.Пещера / зона за спане, всяка котка си почива!. Моля, обърнете внимание, че поради различни монитори могат да се появят малки хроматичната аберация, моля, извинете ме.

Характеристики

New

Продукти в категория