.

.

New
Хамак за Дребни Животни TINDTOP, Пор Захарен Планер, Трехъярусная Легло, Клетка, Топло Плюшено Окачен Хамак, Легло, Убежище за Хамстер, Морско Свинче, Плъх, Пор, Чинчили (

Хамак за Дребни Животни TINDTOP, Пор Захарен Планер, Трехъярусная Легло, Клетка, Топло Плюшено Окачен Хамак, Легло, Убежище за Хамстер, Морско Свинче, Плъх, Пор, Чинчили (Сива)

BGN 1.33

Сума
На склад

【Удобно място за почивка за домашни любимци】Хамаци за хамстери са изработени от плюш с мека подплата, която не е лесно выцвести и да се скъса, което ще осигури на вашите малки домашни любимци топлина и комфортПакетът включва : . 【Е подходяща за най-малките домашни любимци】 Хамак-плъх за клетките е подходяща за хамстери, чинчили, морски свинчета, зайци, мишки, захарни планери, таралежи, един gerbil, папагали, катерици и други дребни животни.Изработени от уютен и мек материал, тези хамаци с малки животни отлично подходящ за игра и сън на вашите прекрасни малки домашни любимци, ще се грижат подарък за вашите малки приятели, като им осигурява удобно място за почивка. 【Трислоен дизайн】 3-слойна хамаци с плъхове предлагат повече детски площадки, малки домашни любимци могат да лазать или да тичат по тунела, а също така могат да се почива на всеки слой, или да играят на криеница в дъното на хамаци. 【Лесна инсталация】 Лесно и бързо да виси малък хамак за домашни любимци вътре в клетките с помощта на 4 метални куки, включени в комплекта, или просто го сложи в клетка като топла постеля - по ваш избор на няколко начина. 4 х Метална скоба.

Характеристики

New

Продукти в категория