.

.

New
Перуки Дантела Отпред Насипни Вълна OONRD Перуки Дантела Отпред Човешки Косъм 13x4 За черни жени, Предварително Выщипанные От Естествена Коса, С Детски коса 150% Плътнос?

Перуки Дантела Отпред Насипни Вълна OONRD Перуки Дантела Отпред Човешки Косъм 13x4 За черни жени, Предварително Выщипанные От Естествена Коса, С Детски коса 150% Плътност, Бразилски Перуки Дантела Отпред Човешка Коса

BGN 38.56

Сума
На склад

Преди миене внимателно распутайте косата си с ръцеИзмийте и кондиционируйте на косата с хидратиращ средства за грижа за косата не по-рядко от един път на 1-2 седмици. предни перуки 13х4 от човешка коса. 4 гребени отпред, отзад и от двете страни.Лесна инсталация и удобство в чорап.Ние ще ви предоставим най-задоволително решение и най-добрата услуга в срок!.с дишаща шапочкой.Регулируема лента на гърба си, не можете да регулирате размера на определяне в съответствие с главата си в позиции 1 2 3.По-надежден в чорап, е подходящ за повечето хора.Дантелени предни перуки от ухо до ухо.no няма неприятна миризма, не добри.Този перука, изработени от 100% естествена човешка коса.Свободната част, може да бъде средна и свободна част. 2 регулируеми еластични бретельки подходящ за повечето размери на главата.Може да се носи много прически.Може да бъде выпрямлен и подложен на рестайлингу. ♥ Дантелени предни перуки, изработени от човешка коса Конструкция капачка за перука : капачка среден размер 22-22,5 инча (среден размер на капачки) с : 4 расческами и регулируема каишка се регулира лесно, носят удобно и естествено. размерът на покрива на 22,5 инча в диаметър. ♥ Бесклеевые перуки : бесклеевая инсталация.Швейцарско дантела размер 13х4, истинско, здраво, удобно. дантела от ухо до ухо 13x4 удобно облегает главата, може да си предната част на по-естествена и с достатъчно детски коси наоколо. лесно да създават различни стилове, които ви харесват, и да присъстват на различни събития, (сватба, абитуриентски бал, парти, пътуване и др. ♥ Предимство перуки от човешка коса на дантели : Перуки, изработени от човешка коса на дантели 13x4, предварително выщипанные от косата на бебето, перука със свободна част, може да бъде разделена на средната част и на страничната част.

Характеристики

New

Продукти в категория