.

.

New
Ковчег за гривни Shubh Empire Картинг One Род За жени, Пластмасови кутии за съхранение на Големи размери, Ковчег за бижута За пътуване, Булки, Органайзер за пътуване, Прозр?

Ковчег за гривни Shubh Empire Картинг One Род За жени, Пластмасови кутии за съхранение на Големи размери, Ковчег за бижута За пътуване, Булки, Органайзер за пътуване, Прозрачен органайзер-Опаковка от 2 броя (произведено

BGN 11.50

Сума
На склад

Кутия за гривни изработени от пластмаса, която осигурява добра прозрачност 2 * Пластмасова кутия и мрежест органайзер jwellery за бижута се предлага с 1 основен дял, подходяща за гривни на всички видове и размери. * Пластмасова кутия Chudi с преграда е идеален за съхраняване на вашите гривни, тъй като тя е произведена от първичен полипропилен пластмаса. капак за подреждане и закрепване на вашите декорации 2. * Бистра / разбивающаяся кутия за гривни е удобна и трайна, осигурява по-добра видимост и е най-добрият вариант за използване по време на пътуване, което помага да съхранявате вашите тежки гривни, отделно от други предмети в багажа, за предотвратяване на тяхното увреждане. Правоъгълна пластмасова кутия за съхранение може да се използва за съхраняване на каквото и да е, например аксесоари, накити, гривни, bindi , къдри, козметика и много други Пратката съдържа : Кутия за гривна : 2 чучура Пътна чанта : 2 чучура Размер : 26 см * 13 см * 9 виж. * Органайзер за гривни за жени - това е многофункционална висок клас кутия за съхранение на вашите скъпи и любими гривни, браслеток, набор чуди, аксесоари за коса, ръчен часовник, умни часовници, фитнес-тракери и т. Голям кутия за гривни : 1. Кутия за съхранение часа, гривна, фитнес тракер и други бижута Идеална кутия за организиране на вашите вещи Прозрачна кутия за гривни 1. Прът може да се добави или да се отстранят в съответствие с нашите нужди 3. * Произведено в Индия Размер : 27*13* 10 вижте, в присъствието на около 5 дюжин гривни. * Бистра / разбивающаяся кутия за гривни е удобна и трайна, осигурява по-добра видимост и е най-добрият вариант за използване по време на пътуване, което помага да съхранявате вашите тежки гривни, отделно от други предмети в багажа, за предотвратяване на тяхното увреждане.

Характеристики

New

Продукти в категория