.

.

New
Cabilock Кухненски Организация Кутии За Съхранение на Кутии За съхранение на Маса Организатор За Гардероба, полици За Съхранение Под Мивката Организаторите за Баня, К?

Cabilock Кухненски Организация Кутии За Съхранение на Кутии За съхранение на Маса Организатор За Гардероба, полици За Съхранение Под Мивката Организаторите за Баня, Кухня Телескопична Стойка за мивки Телескопична Стойка

BGN 1.67

Сума
На склад

Благодарение на двуетажни легла дизайн рафтове за съхранение разполага с достатъчно капацитет, които да отговарят на вашите различни нужди -Има широка гама от приложения, е подходящ за кухненски плот, мивка, шкафчета и така нататък. -Багажник-организатор за гардероба има выдолбленную конструкция, която позволява да се налива вода, хигиенично и практично за използване. -Благодарение на двуетажни легла дизайн рафтове за съхранение разполага с достатъчно капацитет, които да отговарят на вашите различни нужди.Той има широка гама от приложения, е подходящ за кухненски плот, мивка, за да проверите и така нататък. -Благодарение на плъзгащ се дизайн ви позволява лесно да получите достъп до желаната от вас ви предмет в килера, което е много удобно за използване.Багажник-организатор за гардероба има выдолбленную конструкция, която позволява да се налива вода, хигиенично и практично за използване.- Размер : 39,5x37,5 см Предпоставка включва 1 × Органайзер за кухненски шкаф. / 15,52 X14,74 X7,86 инча -Рафтове за съхранение е изработен от висококачествен материал ABS с добра обработката му не е лесно да се съборят или да се раздели в употреба.Рафтове за съхранение е изработен от висококачествена ABS-материал с добра обработката му не е лесно да се съборят или да се раздели в употреба.

Характеристики

New

Продукти в категория