.

.

New
Хавлиени кърпи Комплект Памучни кърпи от дългия штапеля, Атласное кърпа за звезден хотел, кърпи за баня, за дома, Супер Меки Абсорбиращи кърпи за лице в банята, душ в

Хавлиени кърпи Комплект Памучни кърпи от дългия штапеля, Атласное кърпа за звезден хотел, кърпи за баня, за дома, Супер Меки Абсорбиращи кърпи за лице в банята, душ в банята (Цвят: C Размер: комплект кърпи от 3 бр.)

BGN 128.83

Сума
На склад

Комплект от 3 кърпи / хавлии : 2 кърпи за лице + 1 брМакарата е нормално и мека на допир. Продуктът ще бъде сдавливаться по време на транспортиране, на външен вид ще изглежда не е много плосък, но това няма да повлияе на използването.Чисто памучно влакно е с висока степен на водопоглощения и може да поеме валежите.Чисто памучни влакна е с висока степен на водопоглощения и може да поеме валежите. кърпа за лице : 34*74 смх1 бр.Памук от дългия штапеля, сатен.В кърпи се използва екологично чисти багрила, които притежават добра устойчивост на цветовете и стираемостью.Макарата е нормално и мека на допир.Лесен и двигател, здрава и моющийся. На различни монитори, показвани в различни цветове, така че цветовете могат да се различават малко от реалните.Чисто памучни влакна е с висока степен на водопоглощения и може да поеме валежите.Описание : Хомогенна, мека текстура на кожата и по-голяма широчина. хавлиени салфеток1. Размерът ще варира в различните страни/региони, моля, проверете преди пускането на поръчката.В кърпи се използва екологично чисти багрила, които притежават добра устойчивост на цветовете и стираемостью.Гладка, мека текстура на кожата и по-голяма широчина.

Характеристики

Name:
Long-staple cotton towel set
material:
100% cotton
Size:
Face towel
The package includes:
1 piece of face towel:
34*74cmX1 piece.
1 piece of bath towel:
70*140cmX1 piece.
Set of 3 towels:
2 face towels + 1 PC bath towel
notes:
1. The allowable error of manual measurement is 1-3cm.:
2. Different monitors display different colors, so the colors may be slightly different from the real colors.:
3. The size will be different in different countries/regions, please check before placing an order.:
4. The product will be squeezed during transportation, the appearance will not look very flat, but it will not affect the use.:
Bath Towel Set Soft Cotton Terry Towel Super Absorbent Bathroom Towels Shower Towel :
New

Продукти в категория