.

.

New
Защита на вашите мебели от котешки драскотини - 16 Опаковки Едностранно защита на дивана за котки, Самозалепващи се ленти за котки за мебели, Прозрачно Средство от к?

Защита на вашите мебели от котешки драскотини - 16 Опаковки Едностранно защита на дивана за котки, Самозалепващи се ленти за котки за мебели, Прозрачно Средство от котешки Драскотини, за мебелни Врати на стените

BGN 1.33

Сума
На склад

【Предупреждение】 Ние не препоръчваме използването на тази лента за котки в бархатном дивана или на кожени мебелиНапълно прозрачен, след инсталация на вашия диван. 【Най-дебел лист на пазара】 Дебелината на всеки от своята практика за котешки дивана достига до 15 мм, котето е така просто не се развалят.【Лесно да се отстранява и се определя】 В единия край на всеки лист има разлика за предварително рязане, благодарение на което лента за дресура на котки лесно да се свали от гърба и да се инсталира на дивана без усилия. 【Без мирис и невидима броня】 Изработени от действително нетоксичен винил, тези калъфи за мека мебел за котки не са странни химически мирис и е 100% безопасно за домашни любимци. 【Най-добрият лепило】 Ние сме подобряване на устойчивостта на тези покривала за котки мека мебел, правим ги в два пъти по-подут от конкурентите си, и не оставя следи при премахване.

Характеристики

New

Продукти в категория