.

.

New
Цъфнал Кактус Цвете Унисекс, Пушистое Детско Одеало за детско креватче, Одеало за деца за дневни грижи от Дебел и Мек Материал, Уютно Одеало за Количка, Подарък, Дек?

Цъфнал Кактус Цвете Унисекс, Пушистое Детско Одеало за детско креватче, Одеало за деца за дневни грижи от Дебел и Мек Материал, Уютно Одеало за Количка, Подарък, Декоративни Настилки

BGN 0.67

Сума
На склад

Нашето одеяло за шиене с помощта на двустранния шевни не само прави одеяло силен и траен, но и го прави по-топъл и еластичен【Удобен материал】- Нашият материал, одеяла, минава през строг подбор и е изработена от 75% памук + 25% полиестер.Вие можете с увереност да изберете този, който ви харесва.Ако срещнете някакви проблеми с одеяло, моля, свържете се с нас. Уникален принт Нашите щампи изработени по уникална технология, която е ясна и завършена и не губи цвета.И не съдържа никакви вещества, които да нанесат вреда на кожата и здравето на детето, което може да даде на детето си добро чувство за сигурност. 【ДЕТАЙЛИ】- много одеала могат да възникнат такива проблеми, като нитевидность и изтъняване след продължителна употреба.Добра впитываемость пот Нашата плат абсорбира пот, затова не е нужно да се притеснявате за това, че детето ви е силно изпотяване през нощта. 【Удобство при ПОЧИСТВАНЕ на】 - Можете с увереност да се пере нашето одеяло, го машинно пране и нежно се гали, и ние можем да гарантираме, че нашите щампи не загубят цвета. 【Широко приложение】- Нашето одеяло лесен за носене, подходяща за няколко сцени, може да се използва като одеяла за съня на бебето, също така може да се използва като одеяла за тайна, одеяла, за да излезете и т.

Характеристики

New

Продукти в категория