.

.

New
Пистолет за подвързване NEU MASTER, лек набор от телбод В комплект 1600 бр 5/16, 3/8 инча клипове JT21, една седалка, всички метални скоба за общия ремонт, занаяти, тапицерия на м?

Пистолет за подвързване NEU MASTER, лек набор от телбод В комплект 1600 бр 5/16, 3/8 инча клипове JT21, една седалка, всички метални скоба за общия ремонт, занаяти, тапицерия на мебели, украса

BGN 5.60

Сума
На склад

?【Телбод с удължен живот на】една седалка, всички метални механизъм с хромирано покритие, термообработанные задвижващи компоненти за удар на ножа, силова пружина, канал за кламери, магазин за кламери, отвор за нанасяне на смазочно масло, стрелба с мощност над 20 000 снимкиИ на всички въпроси или предложения на ръчно укладчику ние с радост ще ви отговорим в рамките на 24 часа, 7/24. ?【Отлично обслужване на клиентите】 Не се притеснявайте-гаранция 24 месеца (нова заместване, вместо на ремонт).Компактен и лек штапельный пистолет NEU MASTER е изработен от плътен стомана с хромирано покритие за дълголетие. Лесен штапельный пистолет NEU MASTER оборудван с 800 скоби (8 мм) и 800 скоби (10 мм).Отличен за общия ремонт, занаяти, тапицерия на мебели, декориране на проекти. и 3/8"скоби 800 бр.Той лесно се свива и е с удобна дръжка и механизъм easy lock handle позволява да го съхранява безопасно. ?【Ергономичен дизайн】 Лек и компактен, телбод е мощен, но много лесен за използване. ?【Специален магазин】 Долния магазин за качване на клипове с никога не пропускаемым вграден род, ниско прозорче клипове позволява да се избегне заминава без надзор вдлъбнатини в приятна гладка работна повърхност, етикет, с посочване на точни указания за съществуването на кламери.Пълно задоволяване на всичките ви нужди : Тапицерия на мебели, ремонт на врати и прозорци, подмяна на покритие, кант, дървена кутия със собствените си ръце, общи ремонти, Занаяти, Декорация, Дърво, подови настилки, крепежни материали и др. Достатъчно красиви за конвенционалните проекти, като тапицерия на мебели, ремонт на врати прозорци, рамкиране, дървена кутия със собствените си ръце и т.Прозорец с нисък подвързване показва, кога е време за презареждане.

Характеристики

New

Продукти в категория