.

.

New
SupplyTuff 3X висока производителност тежки опаковки за почистващи препарати, 3 опаковки, 32 грама, професионални и промишлени опаковки за търговски, битови прибиране на ?

SupplyTuff 3X висока производителност тежки опаковки за почистващи препарати, 3 опаковки, 32 грама, професионални и промишлени опаковки за търговски, битови прибиране на реколтата и обяснения на автомобили.

BGN 7.80

Сума
На склад

✅ 3-КРАТНА ВИСОКА ПРОИЗВОДИТЕЛНОСТ : Почистване на цялото помещение на моменти може да бъде изтощителна работа, особено при постоянно пръска ✅ ПОВЕРЕНО на ПРОФЕСИОНАЛИСТИ : идеални за комерсиална и домашна употреба, идеално за почистване на тоалетни, управление на битови, общото почистване, грижа за моравата и обяснения на автомобили.Ние мислехме за това, как да се улесни работата на почистване. ✅ Промишлена БУТИЛКА ЗА ТЕЖКИ условия на работа на 32 грама : Благодарение на высокопрочному полиэтилену висока плътност промишлени бутилки с пистолет работят добре с повечето почистващи течности, а по-голям капацитет на 32 грама позволява намаляване на времето за зареждане. ✅ РЕГУЛИРУЕМА ЕРГОНОМИЧНА наставка : Удобен дизайн съвети не само лесно да се регулира в зависимост от вашите нужди-от малък мъгла до мощна струя, но и увеличава дължината на накрайник до трехзначной, за да се сведе до минимум умората на пръстите.Никога не забравяйте, че е във флакон, чрез попълване на приложената етикет с възможност за запис.Доверие Изпълнители, Домработники и специалисти по ремонт на автомобили. ✅ ЕТИКЕТИ За ИЗМЕРВАНЕ и ЗАПИС : Снабдени с измервателната мрежа и мащаба на разреждане за смесване на концентрати или на своя собствена рецепта.

Характеристики

New

Продукти в категория