.

.

New
Чанта за съхранение с цип с Дебелина 5,1 Mils за Организиране на преместването на дрехи, Преместване, Пътуване, Отново Закрываемая Полиетиленово опаковка от 20 опаковк?

Чанта за съхранение с цип с Дебелина 5,1 Mils за Организиране на преместването на дрехи, Преместване, Пътуване, Отново Закрываемая Полиетиленово опаковка от 20 опаковки (9,45x14,17 инча, черен)

BGN 5.55

Сума
На склад

Черен цвят, Дебелина : 5,1 mils (0,13 мм) от всяка страна 20 броя закрывающихся найлонови торбички черен цвят. 5,1 mils (0,13 мм) от всяка страна на дебелина.Закопчалката на ципа отгоре лесно се затваря и се отваря, може да се използва отново и отново. 20 броя закрывающихся найлонови торбички черен цвят.Използва се за изработката на инструменти, резервни части, канцеларски материали и много други.Широката дизайнерска светкавица, която подобрява херметичност на чантата.Здрав пластмасов материал за по-тежък и обемен багаж.Широката дизайнерска светкавица, която подобрява херметичност на чантата. Вдлъбната и изпъкнала широка цип, за лесно откриване.Широк дизайн, който подобрява херметичността на опаковката. Моля, обърнете внимание на това.Закопчалката на ципа отгоре лесно се затваря и се отваря, може да се използва отново и отново.Други Продукти за съхранение : .Вдлъбната и изпъкнала широка светкавица, лесно расстегивается.Използва се за изработката на инструменти, резервни части, канцеларски материали и много други.Количество : 20 броя в една опаковка.Здрав пластмасов материал за по-тежък и обемен багаж.Опаковка храни, списания, книги, дрехи, инструменти, канцеларски материали и така нататък за пътуване, доставка, преместване, съхранение.

Характеристики

New

Продукти в категория