.

.

New
Zerodeko 6 Бр Чекмеджето За Съхранение на Пластмасов Шкаф Многофункционален молив случай Пластмасова Маса С Чекмеджета За Съхранение на Организатор под Скрин Органай?

Zerodeko 6 Бр Чекмеджето За Съхранение на Пластмасов Шкаф Многофункционален молив случай Пластмасова Маса С Чекмеджета За Съхранение на Организатор под Скрин Органайзер за дребни Неща Полк За Организатор Стоки за Дома

BGN 14.03

Сума
На склад

БЮРО за ОФИС - идеален за съхранение на дрехи, шапки, ключодържател, шал или други малки предметиКУТИЯ за съхранение на козметика-Тя е проста конструкция на чекмедже, много лесен за използване.МНОГОФУНКЦИОНАЛНА КУТИЯ за СЪХРАНЕНИЕ - той може да се превърне в идеален аксесоар за всяко място, например, в банята, в кухнята и много други места, като вашето на съхранение е по-удобно .МНОГОФУНКЦИОНАЛНА КУТИЯ за СЪХРАНЕНИЕ - той може да се превърне в идеален аксесоар за всяко място, например, в банята, в кухнята и много други места, като вашето на съхранение е по-удобно . органайзер за съхранение на козметика може да съдържа чисти бисквитную на съдове, почистващи препарати, намаляване на броя на караница.КУТИЯ за съхранение на козметика-Тя е проста конструкция на чекмедже, много лесен за използване. -Гъвкав дизайн, това е не само практично закачалка за дрехи, но и удобна закачалка за други ежедневни неща, като ключове, шапка, пластмасови рафтове за съхранение на чанти.ЧЕКМЕДЖЕТА за ГРИМ - Тя е проста конструкция на чекмедже, много лесен за използване. -Характеристики на стила на подвесного кутия, предлагаща ви повече място за съхранение в домашна рафта за съхранение.БЮРО за ОФИС - идеален за съхранение на дрехи, шапки, ключодържател, шал или други малки предмети. закачалка за съхранение под шкаф. -Той има компактни размери, без да заема твърде много място в гардероба-багажник.органайзер за кутията за моливи на бюрото Също може да бъде един вид на кухненски кошница за съхранение.Пратката включва 3 чекмеджето чекмеджето Особености -Материал : PP, PS органайзер за тоалетка маса -Размер : 20,00 X17,00 X7,30 см/7,86 X6,68 X2 Кошница за съхранение без перфорация.

Характеристики

New

Продукти в категория