.

.

New
QIC 2021 Нови 2 опаковки крилати очна линия, Инструмент за грим Котешки очи с двойна глава, Водоустойчиви и не оставяйки петна течна очна линия, молив за очи Flick Stick, Ще на

QIC 2021 Нови 2 опаковки крилати очна линия, Инструмент за грим Котешки очи с двойна глава, Водоустойчиви и не оставяйки петна течна очна линия, молив за очи Flick Stick, Ще направи очите си чаровен (черен)

BGN 2.67

Сума
На склад

【Комплект 2 в 1】 - Във всеки комплект съдържа 2 молив за очи "крылышко", една за лявото око, а другата-за десен стъпка 3 : начертайте желаната молив за очи. 【Гаранция за 100% удовлетвореност】 : Ние предлагаме безпроблемна доживотна гаранция и приятелско обслужване на клиенти. стъпка 2 : Продължавайте да рисувате молив по протежение на печат.Ако не сте напълно доволни от Продукт, можете да получите пълно възстановяване, или лесно да се Замени стока.Въпросът не е само в това, доколко той е лесен за използване инструмент работи ТОЛКОВА добре!. стъпка 4 : попълнете грим за очи, който ще ви даде чар.Симетричен стампер с като за очна линия на очите създава идеално симетрични форми. 【Точно очертите молив за очи】 използвайте губчатую глава с дебелина 0,01 мм, приятна за кожата, нежна вътрешна молив за очи, мека и не получават най очите, линията не се разделя фигура не засяда. 【Бързото нанасяне на грим】 дизайн с двупосочна уплътнение за очи, който ще ви помогне бързо да рисувате с дебел черен молив за очи. 【Израза на очна линия и печат 】 водоустойчив, защитен от пот, без зацапване, сажди, наситен цвят, непрекъснат поток от вода, стабилна инсталация онлайн по всяко време.

Характеристики

New

Продукти в категория