.

.

New
ZSSEMEI Черен молив за очна линия на очите - Гел писалка-молив за очна линия на очите - Бързосъхнеща очна линия - Водоустойчива, не се разпространява, Силен грим през цел?

ZSSEMEI Черен молив за очна линия на очите - Гел писалка-молив за очна линия на очите - Бързосъхнеща очна линия - Водоустойчива, не се разпространява, Силен грим през целия ден, с четка (черен)

BGN 5.27

Сума
На склад

Ако не сте доволни от процеса на тяхното използване, моля, свържете се с нас навреме, и ние ще се радваме да реши всички проблеми за вас -Стабилна работа. 【Лесен за използване и лесно премахване на】 С помощта на върха на молив за очи лесно можете да управлявате линия за създаване на желания ефект.изразявам своята индивидуалност и да бъде в състояние да покаже, каква ще е друга в живота. -Лесен за носене и използване. 【Наситен студен черен цвят】 Тези плавни линии и студен цвят, тази натурална формула не дразни очите. 【Топли уши】 Гел очна линия на очите може да се използва с четка за очна линия на очите, за да рисувате с молив.Мек крем на върха на молив за очи обръща плавно и равномерно, без лепене, което ви разнообразие в модерния грим.Идеални молив за очи : отлично съотношение на цена и качество, достойно за доверие.Ако ви харесва плътна очна линия и сенки за очи, можете просто да използвате паста за очна линия на очите за нанасяне на грим на очите.Характеристики : -червило за полагане, лесна за използване.Средство за отстраняване на грим също може да се използва за по-лесно премахване на грим без остатъци пигмент. 【Уникален дизайн на форма на червило】- Този гелевый молив за очна линия на очите има стилен външен вид във формата на червило и въртящ се дизайн, подходящ за очите и ъгли на очите, насочва в областта на прилагането и леко се губите, можете да създадете перфектния грим за очна линия на очите.

Характеристики

New

Продукти в категория