.

.

New
Професионален Течен молив за очна линия на очите ZITIANY, Ультратонкая очна линия, 4 мл - Водоустойчива, Устойчива, Бързосъхнеща, Не Оставя петна Подаръци за грим с черн?

Професионален Течен молив за очна линия на очите ZITIANY, Ультратонкая очна линия, 4 мл - Водоустойчива, Устойчива, Бързосъхнеща, Не Оставя петна Подаръци за грим с черна/кафява подводкой за очи за жени (ZITIANY Eye

BGN 3.33

Сума
На склад

【Подходящи за много случаи】 2 класически цвят - черно/выдувной, много подходящ за партита, импресии грим, живи изпълнения, танцови вечери, танцови партита и сватбен гримНа върха на молив за очна линия е с плавни линии и уникален лек и напоена с вода текстура, която лесно се плъзга, а след това плавно изсъхва, което ви направи привлекателни в никакъв случай. 【Гаранция за качество】 Ние се ангажираме да ви предоставим висококачествени продукти и услуги. Разликата в цвета може да бъде причинено от определени причини, като отражение на цвета на светлина на монитора, фон и т. Бързосъхнеща формула, тя може да премахне грим за 3 секунди, и той веднага ще бъде добре почистена, без да се притеснявате за пигментацията.Ако имате някакви въпроси за цвят молив за очи, моля свържете се с нас по електронната поща, и ZITIANY ще ви предостави задоволително следпродажбено обслужване. течна очна линия Забележка : ?1. Ако искате повече цвят, вие трябва да добавите брой.Използвайте средство за отстраняване на грима, за по-лесно изтриване на молив и бързо почистване на очи, без да се притеснявате за пигментацията. Лесно окрашиваемый, быстросохнущий, устойчив грим, без размазывания, очна линия се нанася гладко един мазком.Технически характеристики на : ? Вид на продукта : течна очна линия?Цвят : както е показано на снимката?Пратката включва : 1 бр.Това е най-добрият подарък за грим за свети Валентин, Ден на майката, Коледа, годишнина и рожден ден.Моля, обърнете внимание : тъй Като във всички козметични средства, ние препоръчваме преди да направим един малък тест на кожата, тъй като кожата при всички е различно.

Характеристики

New

Продукти в категория